reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

ja robię zupę pieczarkową :happy2: m sobie zażyczył,a w między czasie chrupie marchewki (ale są pyszne,słodziutkie) ;-)

ja tam nie mówię już o wnoszeniu,ale co mnie to jak on to z auta wypakuje:-pjak kupowałam pralkę to zapłaciłam 20 zł z wniesieniem i podłączeniem,taka była promocja to skorzystaliśmy

Ostatnia edycja:
reklama
Megami na obchodzie uslyszalam tylko ze wyniki prawidlowe i musza pobrac wymaz jak o niego zapytalam

Bada zazdroszcze suszarki

Doggi bo taka jest prawda, kurier dostarcza, wnosic nie musi wiec to ich dobra wola ;-)

Dagi ja mdłości nie mam , ale z początku też nie miałam ;-)

Kasiek o przepraszam ja też na siku nie wstaje, dzisiaj tylko jakiś wyjątek :-D Za dużo pokrzywy na noc wypiłam chyba :-D

Jeszcze podłogi mi zostały , głodna już jestem :dry: Ja za to mięcho dobre musze codziennie zjeść , wędliny nie koniecznie ale wołowine albo kuraka to oo takkk :-D

Dżizas łeb mi zaraz pęknie :(
Suszy mnie ciągle, i w ogóle czuję się jak shit.

Agulqa w szpitalach w ogóle czegoś się dowiedzieć to masakra.

Ja to miałam na początku tragedię z wymiotami, o każdej porze dnia i nocy. Doszło do tego, że w szpitalu wyladowalam pod kroplowa, bo jesc nie mogłam nic a co wypiłam to od razu zwymiotowalam. I tym sposobem -6kg. Ale od 12tc jak ręką odjal.

Hej

Ja to pobijam rekordy i w spaniu i w sikaniu :sorry2: spałam dzisiaj do 11.45 a wstawałam siku co godzinę!!! Ale piję też jak smok, ciągle mi się chce pić, to jakieś chore...

Poza tym kończę antybiotyk a pół nocy bolało mnie ucho :confused2: mam nadzieję,że to nie powrót infekcji...

agulqa cieszę się, że wyniki ok :-) teraz tylko badanka i do domu :tak:
Nulini ale się Twoja mała namęczy :-( zdrówka

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

reklama
Do góry