reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No u nas my jesteśmy pierwsi i to już z 3 dzieci:-D
Ewelina chyba jest w trakcie starań, Magda w sierpniu się chajta, ale jej się raczej nie spieszy, a moja siostra...no to jeszcze długa droga:-D

reklama
Dziewczyny które biorą aspargin i nospe czy też czujecie się takie przymulone? Mam wrażenie, że po zwiększonej dawce jakoś tak inaczej na mnie działają chyba, że to po prostu jakieś chroniczne przemęczenie..

Nulini- no pewnie, że dasz radę. :)

Bada- ja też raz w ciąży mualam taki sen. Obudzilam się zaryczana :(
Jeśli Franek przescignie charakterem Cypka to ja się wyprowadzam :p

Mcpearl- to niech nic nie kupuje, łaske wielką robi pfff.

ja po Gniewku już też się wszystkiego pozbywam,wystarczy,że po chłopakach trzymałam,a dom nie jest z gumy:-D mój brat brał ode mnie rzeczy dla Jaśka,a teraz drugie w drodze,a że u mnie tez więc musieli oddać,więcej nie planują,a brat męża ma Bartka i Alicję i też zapierają się,ze koniec dzieci:rofl2: a mój młodszy ma dopiero 16 lat więc jeszcze milion lat do dzieci

Nie uwierzycie ale dopiero wstalam. Ale pospałam dzisiaj. To chyba przez to że wczoraj do 1 oglądałam tv. Potem była szybka pobudka bo pojechałam po mojego mężula bo pracę kończył (a ciągnął dwie zmiany po kolei 16 h) i mi się go szkoda zrobiło. A jak wróciliśmy to szybkie śniadanie i zasnelam razem z nim i właśnie mi się oko otworzyło.
U mnie w rodzince to my raczej jedni z ostatnich z dzieciaczkami. A u Marcina pierwsi. Jego sis sama i się nie zapowiada na rodzinę i dzieci na razie. Chyba że nam niespodziankę zrobi ;)

Ł zamiata w pokoju, pelno kurzu bo od wtorku nie zrobil, czekalam az sie ocknie :p
I mowi "zobacz ile tu kurzu jest!"
Ja "no, trzeba bylo dluzej nie sprzatac"
Ł "ja tu nie moge sprzatac"
Ja "niby czemu?"
Ł "bo jestem alergikiem, tu jest duzo kurzu i nie moge tu byc"

Widzicie jaka podla jestem :p biedny ł alergik sprzata kurz z podlogi gdy ja sobie leze
Teraz lazi i mowi ze wszedzie koty sa i jak ja moglam tak mieszkanie zapuscic :-D
Haha szkoda ze on go nie zapuscil :p

Jenn ja zawsze jak biorę no spa to chodzę śnięta po czym prxysypiam na kanapie

Agulqa_b a kto mnie wyręczy? Tez mam alergię na kurz i nie tylko, samo się nie zrobi

Jenn mój zauważa nawet kurz którego nie ma

reklama
Ale człowiek jest jednak głupi. Piotrek pojechał na budowę i kazał leżeć, a jak wróci to posprzata. A ja chyba za dobrze się czułam. Wysprzatalam cale mieszkanie, wyszorowalam kuchenke, zrobilam pranie, a teraz zdycham. Zostawilam mu mycie podłóg i klatki bo dziś nasza kolej.

Do góry