reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam :tak:

Agulqa ja tez czekam az moj zauwazy kurz:-)

Ale dzis idziemy na chrzciny, wiec bedzie mial malo czasu, bo przeciez jako chrzestny to musi sie wystroic heh:-) ale mi sie podoba:tak: do tej pory bluzy z kapturem a tu chyba zaczyna doroslec:-)

Ja sobie wlasnie pocwiczylam troche i z dobrym humorkiem lece pod prysznic, bo mezol bedzie za 15 min, a ja taka bleee:-D

Milego dnia!!:-)

reklama
Jenn zauwazyl przy zamiatanii dopiero jak wszystko w jedno miesce zebral
Tak by w zyciu nie widzial ze brudno
No i oczywiscie co za brudasy tu jadly ze same okruchy
Donrze dobrze niech sprzata i widzi ze to nie moja schizy :p

Doggi moge Ci podeslac Ł :p
Chociaz juz tak sie strasznie zmeczyl :p
Bo przeciez 1000m2 mu kazalam na kolanach polerowac ;-)

Jezyk mnie od rana brzuch ciagnie wiec leze na kanapie
Ł juz posprzatal i pozmywal a teraz robi sniadanko :p

Aob moj odkad ma swoja firme to prawie ciagle w koszulach
Tzn jak gdzies idziemy do miasta itp
Bo w chacie lata w samych gaciach albo w dresie :-D

Jeny, a ja tak nienawidzę jak Ł w samych gaciach łazi.
Jeszcze skarpetki do tego dowali i jak taki stary dziad.
Zawsze mu wtedy powtarzam, że nie ma nic bardziej pociągającego niż widok jego osoby w tym wyjściowym stroju.

Jeżyk :-D Udanego masz synka :-D

Mi cycki nie "śmierdzą" One to w ogóle nie wyglądają na piersi ciężarnej i nie wyglądają jakby chciały później karmić ;-)

Bada, ja nawet nie piszę jaki kiedyś sen miałam.... To horror był a nie sen.... Nawet jakiś diabeł w nim był, nie będę pisać bo makabryczny koszmar :-/

Doggi jak słodko :-) Moja to za mała psina do takiego tulenia , całe 4 kg żywej wagi :-D
Agulqa współczuje, m i jak ktoś nie daje się wyspać to bez kija nie podchodzić później :confused2:
Mój też łazi w gaciach i skarpetach :-D czasem spodenki założy :cool2:

Mommy ja nie rozumiem tej awersji do kapci :-D
Ja tylko raz miałam straszny sen podczas ciąży, na szczęście.. A tak to mi się zawsze jakieś pierdoły śnią ;-)

reklama
Agulqa_b spoko T jutro ma wolne będzie sprzatal, bo ja codziennie sprzątam ale tylko tak ogarniam taki na glanc porządek robimy 2 razy w tyg jsk ma wolne stary

Agulqa_b, alecta to mój nie chodzi po chacie w gaciach, on w nich tylko śpi, jak tylko wstsje kapie się i ubiera nie toleruje chodzenia pół dnia q rzeczach do spania ;)

Mommy no to mój malutki piesek tak z 54kg ma ;)

Tesciowa przywiozła mi tonę jabłek i właśnie skończyłam je smażyć, zapakuje do słoików i będę mogła robić błyskawiczne jabłeczniki :D

Chyba śnieg idzie bo kolano mnie napier.dala :/

Ostatnia edycja:
Do góry