reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini niech moc będzie z Tobą :)))

Doggi no u mnie lenistwo wygrało i zjadłam chleb z makrelą :) Jaki macie fajny dywan :)))

Bada mojemu też się ostatnio śniło, że poroniłam. Jednak jak to z snami, zawsze odwrotnie jest :)))

Mój od rana tworzy i grzecznie się bawi...

Załączniki

• 20141122_100244.jpg
    20141122_100244.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Dzień dobry ;-) mama młodą wzięła bo jej obiecała a ja się lenie :p obiad wczoraj przyszykowalam, pranie wstawiłam później jakieś zakupy i McDonald's mi się marzy już jakiś czas to może bym się dzisiaj wybrała :-D :p

Mcpearl oho to Ci nieźle młody dał popalić wczoraj :p

Alecta to lipa z nocą :-/

Jezyk haha twój mały rządzi :-D

Doggi ooo fajnie ze w końcu udało się normalnie wyspać :-) slodziaki dwa!

Nulini pewnie ze dasz! :-)

Aza ale fajne miasteczko aż ma się ochotę też pobawić :-D

Ostatnia edycja:
Doggi super przytulanko :-)
Aza u mnie Mikołaj też zwykle się tak sam fajnie ,cicho bawi,ale dziś od rana się kłócą,a raczej sobie dogadują,prześcigają się kto lepszą głupotę wymyśli :rofl2: na drugiego ,gdzie są moje małe grzeczne dzieci,ja się pytam ?:sorry:

Femme to dawaj, pobawimy się :)))))

Bada u nas od dnia zależy, teraz jest grzeczny ale czasami wstanie lewą nogą. Ciekawe jak będzie jak już brat będzie...

Doggi no kurde ale walą jak jakies krowie wymiona tej! No przesada na maksa :-\
A na brzuchu to dokladnie, zolto-fioletowy siniak
Ja pierdziu:-\ brzydota mnie dopada :p

Jezyk Cypek wygrywa :-D

Nulini powodzenia

Doggi super fota
Pasuja do siebie :-)

Bada ja tez mam jakies dziwne schizy
Wkrecam sobie jakies glupoty

Mcpearl niezle :-D

Doggi chyba o drugiej coreczce ;-)

Ja jestem wsciekla
Kumpel dzis jechal do roboty na 12 (w poznaniu)
Wiec zeby sie nie spoznic musial jechac o 7.30 czyli o 7 maks trzeba bylo z domu wyjechac
Nie wspomne ze 15km w jedna strone a samochod na powietrze nie jezdzi
Zasnelam po 2
Bo chlopacy sobie pili i darli ryje przy tym w ogole nie myslac o mnie
Spqlam wiec doslownie chwile jak dla mnie
Pojechalam w pizamie i na to dres :p wrocilam i wskoczylam do wyrka
Przed chwila wstalam
Ł w ramach pokuty dzisiaj zmywa i zapierdziela na miotle i mopie a potem jedziemy na zakupy i kilka rzeczy zalatwic
Nie ma ze boli!
I juz ma zapowiedziane ze kolegow ma sobie zapraszac jak ma wolne
Mi towarzystwa nie musi organizowac
No i ze ma ich zapraszac jak bedzie mial prawko albo to ja bede decydowac o ktorej maja jechac
Bo nie zamierzam nie spac!!!

Agulqa_b nigdy więcej ciąży, żaden synek córeczka nic ja się nie nadaje do bycia ciężarną.
A cycki walą strasznie, pisałam o tym już dawno i nikt tego nie miał, w końcu nie jestem.sama ;)

Wstawiłam drugą turę ciuszków, tym razem po oli, tona białych lumpów, ręczniki, tetry, itp znów chata w praniu :/

McPearl u nas jeszcze sporo maluchów przed nami, my z T byliśmy pierwsi wśród rodzeństwa i kuzynostwa, mój brat ma syna wiec dżasta pewnie będzie chciała jeszcze córkę bo tak coś mówiła i narazie te ciuszki czekają :)

Ostatnia edycja:
Doggi co za miłość :)

Femme McDonald's też za mną łazi, ale nie chce mi się 40 km jechać.

Bada ja nie pamiętam kiedy moje dzieciaki spokojnie wstały.
Jak jest jedno w domu to jest ok, ale jak są we 2 to sodoma i gomora, np dzisiaj dopiero teraz mam chwilę żeby przy lapku usiąść i kawę wypić, bo wcześniej to miałam never ending sprzątanie po nich...

McPearl ja bym z mamą zrobiła jak Doggi, bo sorry, ale co to za jakieś głupie ultimatum!
My kupujemy prezenty od dziadków, ale tylko dlatego, że im jest łatwiej przesłać nam kase niż wysyłać prezenty pocztą, ale jak byliśmy na święta w wlc to dzieciaki zawsze pod choinką prezenty znajdowały, a my jedynie podpowiadaliśmy co mogą kupić jak nie mieli pomysłu.

Zupa się robi więc mam troszkę wolnego...dopóki nie usłyszę za chwilę "mamusiuuuuuu".
Udało mi się ich uciszyć, Tymko dostał tableta, Nikola mój telefon i robią torty:-D

alecta, moja mama jest osobą niereformowalną :eek: ona twierdzi, że oni już są starzy i nie mają pomysłów na prezenty...a przecież tyle siedzi w internecie i grzebie, że mogłaby poszukać sobie. Brak mi czasami słów...
Doggi, to my z kolei jesteśmy ostatni z dziećmi. Brat ma jednego i więcej nie będą mieć, drugi ma dwójkę, siora M też 2 i nikt więcej nie chce. Przynajmniej nie dziś ;-)

reklama
Doggi ale ja mialam na mysli coreczke T ;-)
Nie no zarcik oczywiscie ;-)
Pamietam o Twoich cyckach :p
Wczoraj jak poczulam ten piekny zapach to od razu o Tobie pimyslalam ;-)

Ja jestem ciekawa co u mojej sis bedzie :p
Ale cos czuje dziewczynke
My pierwsi i ode mnie i od ł
Jedynie moja kuzynka ma juz synka ale z nia kiepski kontakt mam

Do góry