reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Dziewczyny które biorą aspargin i nospe czy też czujecie się takie przymulone? Mam wrażenie, że po zwiększonej dawce jakoś tak inaczej na mnie działają chyba, że to po prostu jakieś chroniczne przemęczenie..
Nulini- no pewnie, że dasz radę.
Bada- ja też raz w ciąży mualam taki sen. Obudzilam się zaryczana
Jeśli Franek przescignie charakterem Cypka to ja się wyprowadzam
Mcpearl- to niech nic nie kupuje, łaske wielką robi pfff.
Bada- ja też raz w ciąży mualam taki sen. Obudzilam się zaryczana
Jeśli Franek przescignie charakterem Cypka to ja się wyprowadzam
Mcpearl- to niech nic nie kupuje, łaske wielką robi pfff.
bada m.
ja po Gniewku już też się wszystkiego pozbywam,wystarczy,że po chłopakach trzymałam,a dom nie jest z gumy mój brat brał ode mnie rzeczy dla Jaśka,a teraz drugie w drodze,a że u mnie tez więc musieli oddać,więcej nie planują,a brat męża ma Bartka i Alicję i też zapierają się,ze koniec dzieci a mój młodszy ma dopiero 16 lat więc jeszcze milion lat do dzieci
Nie uwierzycie ale dopiero wstalam. Ale pospałam dzisiaj. To chyba przez to że wczoraj do 1 oglądałam tv. Potem była szybka pobudka bo pojechałam po mojego mężula bo pracę kończył (a ciągnął dwie zmiany po kolei 16 h) i mi się go szkoda zrobiło. A jak wróciliśmy to szybkie śniadanie i zasnelam razem z nim i właśnie mi się oko otworzyło.
U mnie w rodzince to my raczej jedni z ostatnich z dzieciaczkami. A u Marcina pierwsi. Jego sis sama i się nie zapowiada na rodzinę i dzieci na razie. Chyba że nam niespodziankę zrobi
U mnie w rodzince to my raczej jedni z ostatnich z dzieciaczkami. A u Marcina pierwsi. Jego sis sama i się nie zapowiada na rodzinę i dzieci na razie. Chyba że nam niespodziankę zrobi
agulqa_b
Ł zamiata w pokoju, pelno kurzu bo od wtorku nie zrobil, czekalam az sie ocknie
I mowi "zobacz ile tu kurzu jest!"
Ja "no, trzeba bylo dluzej nie sprzatac"
Ł "ja tu nie moge sprzatac"
Ja "niby czemu?"
Ł "bo jestem alergikiem, tu jest duzo kurzu i nie moge tu byc"
Widzicie jaka podla jestem biedny ł alergik sprzata kurz z podlogi gdy ja sobie leze
Teraz lazi i mowi ze wszedzie koty sa i jak ja moglam tak mieszkanie zapuscic
Haha szkoda ze on go nie zapuscil
I mowi "zobacz ile tu kurzu jest!"
Ja "no, trzeba bylo dluzej nie sprzatac"
Ł "ja tu nie moge sprzatac"
Ja "niby czemu?"
Ł "bo jestem alergikiem, tu jest duzo kurzu i nie moge tu byc"
Widzicie jaka podla jestem biedny ł alergik sprzata kurz z podlogi gdy ja sobie leze
Teraz lazi i mowi ze wszedzie koty sa i jak ja moglam tak mieszkanie zapuscic
Haha szkoda ze on go nie zapuscil
jenn200818
Agulqa dobrze, że chociaż zauważ kurz
reklama
Ale człowiek jest jednak głupi. Piotrek pojechał na budowę i kazał leżeć, a jak wróci to posprzata. A ja chyba za dobrze się czułam. Wysprzatalam cale mieszkanie, wyszorowalam kuchenke, zrobilam pranie, a teraz zdycham. Zostawilam mu mycie podłóg i klatki bo dziś nasza kolej.