reklama
Doggi zawsze możesz mi filmik instruktażowy nagrać
Halo gdzie jest Jeżyk?
Dzisiaj finał Hell's Kitchen i nie pochwaliła się komu kibicuje
Kurde zjadłabym coś, ale nie chce mi się nic robić.
Eh ciężko być kobietą w ciąży kiedy padawan wyjechał
Halo gdzie jest Jeżyk?
Dzisiaj finał Hell's Kitchen i nie pochwaliła się komu kibicuje
Kurde zjadłabym coś, ale nie chce mi się nic robić.
Eh ciężko być kobietą w ciąży kiedy padawan wyjechał
Witam się wieczornie,ja cały dzień zalatana, dopiero teraz znalazłam chwilę, żeby Was poczytać... rano Ninę do przedszkola, potem fitness, potem Biedronka, trochę pracy w domu, porządkowanie nowej szafy, obiad, po Ninę do przedszkola i na zajęcia gimnastyczne, potem do lekarza na testy alergiczne... mam dość... dobrze że mąż jutro wraca z tego szpitala. Miał tam zabieg prostowania przegrody nosowej, wszystko poszło ok, teraz posiedzi ze 2 tygodnie w domu ze mną więc luz...
Drzwi do szafy mają niby przyjść do sklepu do końca tygodnia, mam nadzieję że tak będzie...
Napiłabym się piwa...
Drzwi do szafy mają niby przyjść do sklepu do końca tygodnia, mam nadzieję że tak będzie...
Napiłabym się piwa...
Jejciu, Wy gadacie o jedzeniu a ja najchętniej bym nic nie jadła bo młody mi chyba na żołądek uciska. Co zjem to przy lekkim schyleniu cofa mi się i zgaga ciągle męczy. Jem bo muszę...
Suseł dobrze, że już Twój ma to za sobą. najgorszy moment wyciągania opatrunku z nosa.
LayDeek można się wkurzyć. Z drugiej strony kto by się spodziewał, że w święto zrobią szkołę.
Suseł dobrze, że już Twój ma to za sobą. najgorszy moment wyciągania opatrunku z nosa.
LayDeek można się wkurzyć. Z drugiej strony kto by się spodziewał, że w święto zrobią szkołę.
reklama
Doggi- buhahaha dojrzalam zło na instagramie
Aza- zatoki przeszły już całkiem. Nerwy dopuszczają, tylko zmęczenie coraz bardziej odczuwam
Karpanna- mnie zawsze bola szczękowe a teraz też mi schodził katar ropny. U mnie jak już dopuszcze do pojawienia się ciągłego bólu to bez antybiotyku się nie obejdzie. Smaruj szczękowe amolem, on rozgrzewa i może Tobie pomoże.
Bada- kawał chłopa. Sto lat już na jutro dla niego
Wygrała!!!
Nulini- trzeba było mu powiedzieć że trochę wychodzilas na podwórko
Agulqa- masz rację, niech biega, na zdrowie mu to tylko wyjdzie.
Goferek- takie wiadomości z Zusu cieszą
Femme- no z tą wróżką zebuszka to tylko same kłopoty
Nulini- mnie też dziś czyscilo i naszla mnie taka sama głupia myśl, aż polecialam do łazienki patrzeć czy czasem nie krwawie.
Agulqa- też nie wiedziałam co to te surimi
Wczoraj cały dzień poza domem. Rano z Cypkiem do dentysty, a że rzadko mi się zdarza być w mieście w godzinach przedpoludniowych to od razu zribilam zdjęcia do dowodu bo się skończył i wypadaloby mieć nowy. I przeszlam się do zusu zarejestrować się w pue (dzięki temu wiem, że kasa będzie w piątek) w domu szybki obiad i...treningi. W poniedziałki się chlopakom nakładają więc jezdzumy we dwójkę.
U Kacpra jest organizowany obóz piłkarsko-narciarski (na ferie) i jak chciałby jechać to trzeba zaliczkę. Zagadalismy jednych dziadków i drugich i jeszcze mój brat dał 200 zł i zarezerwowalam mu obóz. Kurcze pierwszy raz pojedzie tak daleko bez nas.
Dziś od rana znowu bieganie. Rano do urzędu gminy, zameldować siebie i chłopaków w nowym domu i złożyć podanie o dowód. Potem do księgowej, potem pisalam plan rozwoju biblioteki, a teraz padam na pysk.
Aza- zatoki przeszły już całkiem. Nerwy dopuszczają, tylko zmęczenie coraz bardziej odczuwam
Karpanna- mnie zawsze bola szczękowe a teraz też mi schodził katar ropny. U mnie jak już dopuszcze do pojawienia się ciągłego bólu to bez antybiotyku się nie obejdzie. Smaruj szczękowe amolem, on rozgrzewa i może Tobie pomoże.
Bada- kawał chłopa. Sto lat już na jutro dla niego
Wygrała!!!
Nulini- trzeba było mu powiedzieć że trochę wychodzilas na podwórko
Agulqa- masz rację, niech biega, na zdrowie mu to tylko wyjdzie.
Goferek- takie wiadomości z Zusu cieszą
Femme- no z tą wróżką zebuszka to tylko same kłopoty
Nulini- mnie też dziś czyscilo i naszla mnie taka sama głupia myśl, aż polecialam do łazienki patrzeć czy czasem nie krwawie.
Agulqa- też nie wiedziałam co to te surimi
Wczoraj cały dzień poza domem. Rano z Cypkiem do dentysty, a że rzadko mi się zdarza być w mieście w godzinach przedpoludniowych to od razu zribilam zdjęcia do dowodu bo się skończył i wypadaloby mieć nowy. I przeszlam się do zusu zarejestrować się w pue (dzięki temu wiem, że kasa będzie w piątek) w domu szybki obiad i...treningi. W poniedziałki się chlopakom nakładają więc jezdzumy we dwójkę.
U Kacpra jest organizowany obóz piłkarsko-narciarski (na ferie) i jak chciałby jechać to trzeba zaliczkę. Zagadalismy jednych dziadków i drugich i jeszcze mój brat dał 200 zł i zarezerwowalam mu obóz. Kurcze pierwszy raz pojedzie tak daleko bez nas.
Dziś od rana znowu bieganie. Rano do urzędu gminy, zameldować siebie i chłopaków w nowym domu i złożyć podanie o dowód. Potem do księgowej, potem pisalam plan rozwoju biblioteki, a teraz padam na pysk.