reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

ALECTA - pojęcia nie mam jak to połączyć w sałatkę :-D z surimi uwielbiam sałatkę z kiełkami brokuł papryki i rzodkiewki ;-)

i przez Ciebie marzy mi się tradycyjna sałatka warzywna ::szok: ale jak mi się nie chce jej robić ...ale by była taka pyszna i co teraz ... :sorry2::dry::confused:

reklama
Ja akurat za taką warzywną nie przepadam :p
Chyba już wiem!
Podsmażę cyca, dodam surimi, dokupię kiełki i rzoskiewkę i se taką sałatkę zjem :p
I może jeszcze makaron do tego hmmm albo nie sama oliwa z oliwek :p

Agulqa kurczak ze szpinakiem, makaronem i sosem śmietanowym mi się już przejadł, bo to u nas danie pt "nie chce mi się nic robić"

Ooooo Femme good idea!
Mam akurat ryż jaśminowy i będzie super pasował!
Więc jutro na obiad zjem sałatkę z indykiem, surimi, ryżem, kiełkami, rzodkiewką? i majonezem :p

O ja dzisiaj nie pomoge kulinarnie bo nie moge jeszcze myslec o jedzeniu za bardzo. U mnie na tapecie dzisiaj przez caly dzien rosół i suchary.
O Agulqa kapuste ostatnio zrobilam jak na lazanki i pomrozilam. Jak bedzie trzeba to tylko rozmrozic i dodac makaron.
Doggi biedaku sie nameczysz... ja chirurgow tez ogladam, wlasnie moze sobie juteo pykne jak nikogo w domu nie będzie.

gosiane my mamy lodowke od mojej sis i tak zamrazarka jest popsuta wiec lipa
poza tym ja znam lazanki tylko z jagodami ;p
nie mam pojecia o co kaman z lazankami z kapusta
tak samo jak nie wiem co to surimi :D

Agulqa łazanki z jagodami?
Pierwsze słyszę :p
A surimi to takie paluszki krabowe :-)

Kurcze muszę pamiętać żeby jutro do spółdzielni zadzwonić, bo chyba mi się w pokojach grzejniki zapowietrzyły :-/
U Tymka praktycznie w ogóle nie grzeje, a u Nikoli ledwo ledwo :-/

W ogóle mam ambitne plany co do jutrzejszego dnia tylko ciekawe czy jutro mi się to nie zmieni :p

Alecta ja mam codziennie ambitnym plan tylko ze na planowaniu sie konczy :D a czas mi przez palce przelatuje i tak zanim sie obejrze to trzeba po mlodego isc a z nim to juz żadna robota.

reklama
gosiane ja mam to samo
dzis nie zrobilam nic a mialam tyyyyle wysprzatac :D

alecta łazanki w sensie kliski takie płaskie i szerokie?
u nas tylko ze śmietaną i jagodami :D

Do góry