reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja też pierwsze słyszę o takiej wersji łazanek, u nas z kapustą omnomnom :D

Alecta ale lipa z grzejnikami! Ha codziennie mam dzwonić do nc+ ze zje.bką ze nam znów wyłączyli HBO wszystkie tak o kit wie dlaczego, już od 3tyg dzwonie i codziennie zapominam ;(

Ja chcę czekoladę!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja w ogóle nie wiem co to lazanki :p

Boże zrobiłam tą sałatkę i umieram... Wszystko mnie boli czuje się jak kon po Westernie... Masakiera jakaś :O

Ale sie wkurzylam dziewczyny.
Pojechałam na szkole rodzenia. Pomine fakt, ze całe Katowice zakorkowane i sie spoznilismy.
Wchodzimy na zajęcia, jakaś babka z banku komórek pierdzieli o cenie zamrożenia komórek. Po jej prezentacji położna rozpoczyna zajecia z pologu.
Qzwa!! Jaki połóg??? A gdzie poród???? I wiecie co sie okazało ??? Ze tydzien temu , tj. 11.11. Odbyły sie zajecia, o czym nikt nie raczył nas poinformować. Pytam baby obok czy dostali jakieś info, a ta że maila dostała. Ale mam wku.rwa. Mam nadzieje, że uda się to odrobić z inna grupa. Bo w sumie to najważniejsze zajecia dla mnie. I do tego zapłaciłam 400 zł za te szkole!!!!

No to nieźle, może uda się nadrobić...

A mi się cholerka jasna chyba opryszczka robi, czuję zgrubienie na ustach. Nosz teraz, jak pewnie niewiele na to środków w ciąży... Grrr

ja sobie ananasa kupiłam i jem od 3 dni i mam po nim takie gazy że szok :-D

Ja i bez ananasa mam, do tego ciche i śmierdzące, mąż się oburza okrutnie, bo jemu nie wolno, a mnie tak :-D

alecta, a małżon nie umie odpowietrzyć czy w bloku tak nie można? Bo u mnie to zawsze tata odpowietrzał...

LayDeeK, no nie no, świetnie z tymi zajęciami :baffled: Oby się udało nadrobić!

Ja pierdziu od wczoraj nic tylko jem i jem o ciągle o tym.myślę ciągle głodna siedzę i pakuje jakiś syf do gęby byle coś rzuć... Niech ta ciąża Sue kończy bo ja skończę jako wielka galareta

Doggi czytam jedząc cukierka :-D A dopiero napchalam się sałatką... Ale ja wszystko muszę zagryzc słodkim :sorry: więc będziemy dwie galarety :-D

Laydeek nieźle :-/ jak się tyle płaci to szkoda cokolwiek przegapić a co dopiero taki najważniejszy w sumie temat :-/

Nulini haha :-D

reklama
Nulini może i by mógł, ale wróci dopiero na koniec przyszłego tygodnia, a coraz zimniej się robi :p
Ogólnie nie powinny być zapowietrzone, bo odkręcałam je jak pojawiła się kartka na klatce, a tu mimo wszystko du.pa :p

Do góry