reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Zastanawiam się jak to logistycznie zrobić, kwestionariusze są 3, generalnie jeden dosyć długi, ale opiera się na tym, że trzeba odnieść się do stwierdzenia o sobie (prawda albo fałsz). Mogłabym dla tych, które będą chętne pomóc, przesłać je na maila i w odpowiedzi po prostu byście napisały jakich odpowiedzi udzieliłyście.. Jest to jakiś pomysł. ;-)
Tylko musiałabym wiedzieć, które z Was są chętne?

reklama
Jenn, mogę wypełnić :tak:

a ma ktoś taki mały (średnica około 2-3cm) srebrny dzwoneczek (nie musi byc w kształcie dzwonka, może być taka kuleczka dzwoniąca itp.)? chętnie przygarnę :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Weźcie tego mojego dziecia no zaraz dostanie karę! Siedzi i normalnie na siłę wpycha mi nogi w krocze, niecierpie tego uczucia niby boli niby nie kit wie, strasznie niemiłe uczucie :(

To napiszcie może do mnie w wiadomościach swoje maile, nie mogę udostępniać tych kwestionariuszy jakoś w sieci, także na maila będzie mi łatwiej wysłać ;-) Z góry uprzedzam, że wypełnienie wszystkich zajmie koło godziny, może troszkę nawet dłużej, ale to wszystko zależy ;-)

Witam środowo. Mnie oczywiście męczą hemoroidy ale dziś mogę już usiąść więc jest lepiej. Naparza mnie szczęka od zatok do tego.
Jenn - chętnie bym pomogła ale nie mieszczę się w Twoich ramach wiekowych :-) niestety.
Życzę miłego dnia w miarę pogodnego, uśmiechniętego i bezbolesnego.

reklama
Jezyk - czytałam tylko ja mam problem bo po zapachu amolu mnie mdli okrutnie no ale to lepsze niż antybiotyk, Czy lepiej isc do lekarza> jak radzisz? Dziś jakby lepiej nie boli tak juz przy pochylaniu ale mam zatkana ta strone nosa i ciezko wyczyscic nos.

Do góry