reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hej!

Laski, co to za nerwy z rana! LUZ!!! <zen> :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
dobrze, że u mnie to ja jestem ta bardziej "oszczędna". dla mojego nie ma problemu. przecież jakoś damy radę... aaaaaaaaaaa - to też może wkurzać ;-);-)

w każdym razie ja chyba zdecyduje się na ten fotelik w kolorze jaki chciałam i wezmę go na te cudowne raty 0% na allegro :). to serio są raty 0%? alecta, Ty już chyba z nich skorzystałaś-są ok?

pół nocy się męczyłam z tym antybiotykiem, bo to jest w postaci kremu który się aplikuje do cipki, i moja jest taka głupia, że zaraz wszystko wypycha zamiast trzymać w środku :wściekła/y:

ale mam ochotę iść do h&m home, a najbliższy w krakowie, aaaaaaaaaaaaaaa

miłego dnia!

reklama
Sprite mogę potwierdzić, że są 0%.
Wyszło mi w koszyku niecałe 690 zł i mam miesięczną ratę 69 zł :)

Mąż w ramach pokuty robi właśnie jajka sadzone z pieczarkami i boczkiem :D
Tak sobie teraz pomyślałam, że kurcze jak on pojedzie to kto mi w przyszły weekend śniadanie i kawe do łóżka poda :p

dzięki alecta :tak: to mam problem fotelika z głowy, ufff ;-)

ja też w weekendy korzystam z mężowych śniadań... ale od przyszłego weekendu koniec, bo też do roboty idzie :-(

alecta, mój M wczoraj pojechał na poligon...godzina 21:40 telefon, "otwórz mi drzwi." :szok: Okazało się, że zjechali do jednostki i że dziś ma wolne :-p Jedzie dopiero w poniedziałek.
Ale rozwalił mnie dzisiaj tekstem. Budzimy się rano, tzn 9:40 :-p i tak mnie mizia po brzuszku. Wyciągam poduszkę spod głowy, a mój M mówi do mnie "ej, nie spinaj się tak bo jej ograniczasz czasoprzestrzeń." No myślałam, że padnę... :-D

Dobry dzień.

Mój mnie jeszcze mnie nie wkurzył niczym ;-) Poszedł do kościoła, właśnie wrócił i mówi kupiłem ci 2 mleka :-D :-D Bo wczoraj krzyczałam , że tylko jedno kupił :-D Próbuje nie podpaść ;-)

Jenn ja miałam gdzieś liste ile czego mam ale ją zgubiłam, będę niedługo prać to sama popatrze , pewnie pozapisuje żeby zobaczyć czego jeszcze mi brakuje ;-)

A ja swojemu właśnie zrobiłam aferę, że kupił jedną puszkę pomidorów, a ja do gulaszu potrzebuje dwie.
I poszedł do sklepu obrażony, a wystarczyło, że słuchałby co mu wczoraj mówiłam.
W ogóle ten dzień mi na nerwy działa.
Nie mogę normalnie wystać, bo brzuch mi strasznie ciąży, ciężko mi oddycha nawet jak mam okno uchylone i najlepiej mi na czworaka kiedy nic mnie nie uciska.
Mam dosyć problemów ze snem, problemów z oddychaniem i w ogóle ze wszystkim.
Jeszcze wczoraj gadam z tym swoim, mówię co niego coś o Lilce, a ten do mnie "jaką wysokość mają Rysy?".
No totalnie w dupie ma.co do niego mówię, bo jego podejście jest takie, że on teraz nie przeżywa wszystkiego tak jak ja, a jak się mała urodzi to przecież będzie nad nią nadskakiwał.
W pierwszej ciąży wszystko było na mojej głowie, w drugiej też, bo ja byłam w wlc, a Ł w Rzeszowie, teraz jesteśmy cały czas razem, a mam wrażenie, że też go wszystko mało co obchodzi.
Dopóki nie umieram to przejmować się nie musi.

reklama
Do góry