reklama
Eh, a ja stwierdziłam, że ten mój to jednak zasłużył na ten rocznicowy medal, bo o taką pier.dołe afere zrobiłam, a on jak wrócił ze sklepu to jeszcze mnie przytulił i masaż zaproponował na rozluźnienie...
Co te hormony z człowiekiem robią.
Megami mnie ostatnio taki skurcz w nocy właśnie w łydce złapał, że się w nocy aż wydarłam, a Ł zerwał się od razu na równe nogi i zapytał czy rodze
Co te hormony z człowiekiem robią.
Megami mnie ostatnio taki skurcz w nocy właśnie w łydce złapał, że się w nocy aż wydarłam, a Ł zerwał się od razu na równe nogi i zapytał czy rodze
Boże dziewczyny!!! Tak źle piszecie o tych swoich chlopach. Nie moze byc aż tak tragicznie. Moj tez mnie czasami wkurza, ale dobry z niego chłop. A co najważniejsze to fakt, że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji. Nie dam złego słowa powiedzieć :-))))
Jeśli chodzi o zakupy, to moj tez tak ma. Powiem mu przed wyjściem 10 razy ile i co ma kupic. A i tak zadzwoni ze sklepu z pytaniem co miałem kupić
Jeśli chodzi o zakupy, to moj tez tak ma. Powiem mu przed wyjściem 10 razy ile i co ma kupic. A i tak zadzwoni ze sklepu z pytaniem co miałem kupić
reklama