reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No to ja ciuszków mam od cholery. Dwie szuflady w komodzie w rozmiarze 56/62. W szafie i pudłach ubranka do 86.
Ale nie mam jeszcze wielu rzeczy. Wyjdzie chyba w praniu to czego mi brakuje..,

reklama
Nulini to zawsze cos. Ciuszki tez potrafia kosztowac bo ilosc pewna jest potrzebna

Alecta kasa szczescia nie daje ale pomaga byc szczesliwym ;-)

Laydeek Ty to w ogole z iloscia ciuszkow szalejesz widze ;-)

Doggi zostań naszym przywódcą , zostaniemy gankiem styczniówek :-D :-D

Agulqa ale jaki miałam cukier po tym maku :szok: z tym,że przgięłam z ilością więc.... Dzisiaj po każdym posiłku który jadłam , po godzinie mierzyłam sobie cukier i b.ładne wyniki miałam. Jaki mamy wniosek dla mnie? Nie wpierd...maka :-D

Ja już z ciuchów nic nie kupię raczej. Chyba , że jak będę prać to stwierdzę , że czegoś brakuje (może bodziaków z krótkim i długim rękawem w 56 rozmiarze) ale tak to mam wszystko.

Do koszyka w jednym sklepie powrzucałam nawet nie piszę ile wyszło... Zamówię dopiero w poniedziałek jak wrócimy z usg albo wtorek. W tym miesiącu zapłacimy jeszcze tylko za kołyskę i z większych wydatków to wanienka i stelaż.... Sama nie wiem czy jest sens taką kupować no ale podoba mi się.... Przemyśleć jeszcze to muszę...

W grudniu zamówimy karuzelę, matę i bujaczek no i mój na nianie się upiera. I już wszystko będziemy mieć.

Hej dziewczyny, ja już na nogach. Dzisiaj mały mnie obudził kopiąc niemiłosiernie :-)
Ja to już sama nie wiem ile tych ciuszków powinnam dokupić, ile sztuk wszystkiego macie w jednym rozmiarze?

Doggi Alecta- a czemu Wy nie spicie??? :p

Indi- :) nie stresuj się.

Mój też mówi że jakoś dużo przez to allegro wyszło i on mi to wszystko kupi taniej w sklepie. A proszę bardzo, dam mu wyliczoną kasę i listę zakupów i puszczę :D koszyka na allegro na razie nie oprozniam.

Laski, ja mojego też mam ochotę zabić - od rana problem, bo siostrzyczka i siostrzenica mają dzisiaj imieniny (dzięki Bogu idzie sam!!!) i co on biedny Robaczek ma im kupić :wściekła/y:
Jak podsuwam pomysły, to oczywiście nic nie pasuje, ale cały czas "no wymyśl coś" :wściekła/y:
ZABIERZCIE GO ODE MNIE!!! :wściekła/y:

Mnie ten łoś obudził o 1 w nocy, bo Tymko marudził.
Matoł dobrze wie, że jak się przebudze i wstanę to później 3h się męczę żeby zasnąć.
No i zamiast mi tego Tymka przynieść to ja musiałam iść do nich (a spałam u Nikoli), później on zaczął swój nocny koncert (nosz kuźwa co on biedaczek poradzi to widocznie moja wina, że on chrapie tak, że pół Polski go słyszy) więc wkurzona poszłam do Tymka i oczywiście te 3h się męczyłam zanim udało mi się usunąć.
A teraz obrażony chodzi, bo dzieci go obudziły przed 9!!!!

Aaaaaaaaaaa byle do jutra!

reklama
Udanej niedzieli :happy: ja za to prawie całą noc spałam sama,bo P koło północy usnoł na kanapie i spał tam do 7 rano (pewnie jest cały połamany,ale cóż :-p)
a teraz śpi w łóżku i chrapie :laugh2:

Do góry