reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ja też mam czasem krew na papierze, to pęka skóra w odbycie, nie trzeba mieć zaparć ;-)
agulqa, mega sen!!!
jeżyk, to ja pisałam o Gangu! Jest już gdzieś online???
A Wy znowu tylko o żarciu!
Dzień mi szybko zleciał, chociaż zwalona jestem...
A rano jak się ze starym pożarłam!!!
Powiedziałam mu o tych ratach 0% na Allegro i że może by wziąć podgrzewacz, laktator i materac, bo to większe wydatki, na co ten do mnie z mordą, że WYMYŚLAM, bo przy Młodej tego wszystkiego nie było i daliśmy radę!
Na wieść, że rachunek w aptece na 200zł stwierdził, że pewnie połowa to niepotrzebne bzdury!!!
Więc wygarnęłam, że owszem, nie było przy Tosi bajerów, ale laktatorem ręcznym robiłam sobie odciski JA i wstawałam mleko w nocy robić i studzić też JA!!!
No i od słowa do słowa wygarnęłam wszystko, że ma w dupie tą ciążę, że się w ogóle nie interesuje, że wszystko ja sama załatwiam, ogarniam, a on "sr.aczki nie czuje" i że się obudzi dopiero na porodówce, poryczałam się jak głupia, ciekawe, czy coś to zmieni, bo później oczywiście przepraszał i "się interesował"
W poniedziałek wydrukuję mu CAŁĄ listę wyprawki z wyszczególnionymi cenami, ciekawe, co powie
agulqa, mega sen!!!
jeżyk, to ja pisałam o Gangu! Jest już gdzieś online???
A Wy znowu tylko o żarciu!
Dzień mi szybko zleciał, chociaż zwalona jestem...
A rano jak się ze starym pożarłam!!!
Powiedziałam mu o tych ratach 0% na Allegro i że może by wziąć podgrzewacz, laktator i materac, bo to większe wydatki, na co ten do mnie z mordą, że WYMYŚLAM, bo przy Młodej tego wszystkiego nie było i daliśmy radę!
Na wieść, że rachunek w aptece na 200zł stwierdził, że pewnie połowa to niepotrzebne bzdury!!!
Więc wygarnęłam, że owszem, nie było przy Tosi bajerów, ale laktatorem ręcznym robiłam sobie odciski JA i wstawałam mleko w nocy robić i studzić też JA!!!
No i od słowa do słowa wygarnęłam wszystko, że ma w dupie tą ciążę, że się w ogóle nie interesuje, że wszystko ja sama załatwiam, ogarniam, a on "sr.aczki nie czuje" i że się obudzi dopiero na porodówce, poryczałam się jak głupia, ciekawe, czy coś to zmieni, bo później oczywiście przepraszał i "się interesował"
W poniedziałek wydrukuję mu CAŁĄ listę wyprawki z wyszczególnionymi cenami, ciekawe, co powie
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi superowe to ale ja bym musiala miec dokladnie krok po kroku to moze kiedys bym sprobowala ;-)
Bada ł od pon idzie do roboty, ja bede sama wiec pewnie szalenstw ciag dalszy u mnie ;-)
Doggi jadlam chyba cos w podobie kiedys w jakies pizzeri ;-) pyyycha bylo
Alecta no to mialas pobudke
A ja pilam pepsi z lodowki
Nulini ehhhh Ci faceci... nie zrozumieja nic!:-\
A my wlasnie zjedlismy tosty z ananasem, pychota;-)
Bada ł od pon idzie do roboty, ja bede sama wiec pewnie szalenstw ciag dalszy u mnie ;-)
Doggi jadlam chyba cos w podobie kiedys w jakies pizzeri ;-) pyyycha bylo
Alecta no to mialas pobudke
A ja pilam pepsi z lodowki
Nulini ehhhh Ci faceci... nie zrozumieja nic!:-\
A my wlasnie zjedlismy tosty z ananasem, pychota;-)
Czesc Kobitki! To juz chyba miesiac jak tu nie zagladalam. Mam nadzieje, ze u Was wszystko OK. Nie zagladalam bo nie chcialam Was zasypywac moimi smutami nie ktore sprawy zaczyna ja sie powoli prostowac, ale stres niestety odbija sie na naszym synku. Chyba napisze troszke wiecej w watku wizytowym.
Nulini mój też nie zdaje sobie sprawy co ile kosztuje.
Dzisiaj znów posiedziałam na allegro i powrzucałam do koszyka pościel, rożek, trochę body i pajaców i wyszło ponad 400 zł, a ten się pyta co ja tam nawybierałam.
Co prawda afery nie robi, ale wielkie zdziwienie, że tyle kosztuje wyprawka dla dziecka.
Najlepsze jest to, że z ciuszków wybrałam po 5 body w rozmiarach 56,62 i takie same ilości pajaców, a dla mnie przy takim małym dziecku to tyle co nic, bo pamiętam jak z Nikolą i Tymkiem było - co chwile trzeba było przebierać, bo albo się obsrali albo obrzygali :-/
Tylko, że gdyby mnie słuchał i zaczęlibyśmy kupować powoli rzeczy jak dowiedzieliśmy się o ciąży to byłoby zupełnie inaczej, ale on zawsze twierdził, że mamy czas, a wiedział, że na L4 kasy będzie o wiele mniej.
Pewnie też dlatego teraz za bardzo nie fika.
Dzisiaj znów posiedziałam na allegro i powrzucałam do koszyka pościel, rożek, trochę body i pajaców i wyszło ponad 400 zł, a ten się pyta co ja tam nawybierałam.
Co prawda afery nie robi, ale wielkie zdziwienie, że tyle kosztuje wyprawka dla dziecka.
Najlepsze jest to, że z ciuszków wybrałam po 5 body w rozmiarach 56,62 i takie same ilości pajaców, a dla mnie przy takim małym dziecku to tyle co nic, bo pamiętam jak z Nikolą i Tymkiem było - co chwile trzeba było przebierać, bo albo się obsrali albo obrzygali :-/
Tylko, że gdyby mnie słuchał i zaczęlibyśmy kupować powoli rzeczy jak dowiedzieliśmy się o ciąży to byłoby zupełnie inaczej, ale on zawsze twierdził, że mamy czas, a wiedział, że na L4 kasy będzie o wiele mniej.
Pewnie też dlatego teraz za bardzo nie fika.
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta my tez mielismy w planach kupowac stopniowo tyle ze u nas szpital i przeprowadzka pokrzyzowaly plany niestety.
Na szczescie troche ciuszkow dostalismy, reszta kupilam w lumpku i mysle ze poki co wystarczy
Na szczescie troche ciuszkow dostalismy, reszta kupilam w lumpku i mysle ze poki co wystarczy
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, my też mieliśmy w planach zakupy robić stopniowo, ale ciągłe problemy z kasą z ZUSu nic nie możemy kupić i wszystko zostanie na ostatnią chwilę Tyle że ciuszków nie kupuję, bo mam ogrom...
reklama