reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mąż skończył malować (poprawiać) pokój stacha (hurra) i meble dla Oli tez właśnie schną :) śliczne te mebelki wyszły aż stary jest dumny z siebie (tez mi nowość) ale jest zadowolony ze dał się namówić na malowanie bo wyszły bardzo ładnie i meble jsk nowe i nie mieliśmy 2,5tyg wywalić na to tylko około 100zl na farby walki itp :)
Jak wyschna to jutro lądują na miejscu :) i jak już wyleca z pokoju stacha to rozkładam dywan i go piore. Cóż za radość wkrótce koniec tego syfu :D

reklama
Cześć dziewczyny , chciałabym się przywitać :) Termin mam na 22-25 stycznia , będzie synuś - już od 11 tyg wiemy (tzn. ja wiedziałam , przed poczęciem jeszcze że będzie synek ;) ) :) Dzisiaj zaczynamy 7 miesiąc :) Po mału wszystko uszykowane już mamy. Pokoik małego w weekend będzie odnawiany i meble we wtorek by juz były ale niech spokojnie wszytsko poschnie i na początku listopada przywiozą :)

Wstawać spiochy :)

Doggi- to super, czekamy na zdjęcia.

Mommy- witaj. Gratuluję synusia. To Twoje pierwsze dziecko? Skąd jesteś? Napisz coś o sobie i rozgość się :)

jeżyk, pfff, śpiochy... :baffled:

Mąż obudził Młodą i mnie jak wstawał do pracy, o 4.45... Młoda usnąć nie mogła do 5.30, a ja do 6. WYPAS. Czuję się bosko :baffled:

Mnie wszyscy wmawiali, że Tosia będzie synem, bo nic się nie zmieniłam w ciąży, więc w takie wróżby nie wierzę :-p

Dzisiaj mam konsultacje z logopedą w sprawie Tosi :-(

Hey, zimno, szaro i ponuro brrr... leżę dalej :))))

Mommy witaj :)

Nulini super, że się udało z umową :)

Doggi czekamy z niecierpliwością na efekty końcowe :) Z tym krwawieniem to dziwne, może lepiej trochę zwolnij bo ostatnio szalejesz normalnie :)

Alecta, Agulqa jakie z Was zdolniachy :) Zazdraszczam :)

Megami, Susel zdrówka!

Ostatnia edycja:
Witajcie piątkowo.

Doggi - dobrze że z dzieckiem oki, dziwne że nie wiedzą skąd to krwawienie. Masz przykaz leżenia i odpoczynku? Na karcie wypisowej ze szpitala musi być wynik usg. Nic nie dostałaś tam będzie waga dziecka wpisana. Ja tak miałam przynajmniej ostatnio.

Wczoraj trochę pochodziłam ale naprawdę mało bo wiem że mi nie wolno i wieczorem nie mogłam chodzić. Do dziś bolą mnie biodra, pachwiny jakby mi się wszystko rozchodziło . Co to może być? Nigdy tak się nie czułam. Miałyście tak? ?Mega męczące.

Jutro przemeblowanie pokoju i wyprawa po łóżeczko. Obym dała radę to ogarnąć.

Helloł :happy: wczoraj zamówiłam szafę i komodę telefonicznie,sprzedawcy się cieszą ,bo nie płacą prowizji allegro,ale już po 17 się rozmyślilam co do tego które meble wybrałam,a raczej mąż wybrał,a ja zła i właśnie czekam do po 8 żeby zmienić zamówienie:-p cały czas chciałam jasne meble a zamówiliśmy ciemne,teraz będę odkręcać :-Dmam nadzieję ,że nie będzie problemu
Elutka gratki 3 z przodu na suwaczku,już poważnie na maksa to wygląda
zdrówka dla wszystkich w tą "piękną " pogodę

reklama
Do góry