reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam. Dziś z mężem wyszliśmy zwycięsko z bitwy w lidlu o buty. Udało się kupić dziewczynkom kozaczki. Okazały się ładniejsze niż w gazetce.
Udało mi się w końcu dotrzeć do fryzjera, mam mega krótkie włosy teraz. Do stycznia mają wystarczyć później znów podetnę to styknie do wiosny.
Czeka mnie zakup kurtki zimowej. :szok:Dziś zimno więc sięgam i ledwo się dopięłam. Fryzjerki do mnie ale Pani okrągła na brzuszku a jak szczupluteńka. Kupiłam sobie ciepłe getry ciążowe i wyglądam w nich jak pająk, wiecie chude nóżki:-) wielki brzuch

reklama
Alecta my z Ł wesele jesli zrobimy to raczej zaplacimy sami. Pewnoe na prezent jedni i drudzy rzuca kase ale ja powiedzialam mamie juz dawno ze jesli nie bedziemy miec kasy na wesele to nie zrobimy, na pewno nie bede bawila sie w kredyty z tej okazji

Doggi jasne, tez nie lubie tego co kurz zbiera :p

Byłam w szpitalu, bo skurcze dostałam takie ze bałam się że rodzę...
Oczywiście nic się nie dzieje, szyjka ma nadal 100km twarda, zamknięta, skurcze są jakieś srakies. Oczywiście jestem w domu wypielam się na szpital, dostałam magnez, no spe i relanium na uspokojenie, bo trochę pokrzyczalam jak to mam w zwyczaju. Skurcze dużo mniejsze. Krwawienia ch*j wie skąd ale to nie szyjka, młody w formie dalej głowa na górze,
wagi nie mówili powiedzieli tylko ze duży jest. Więc pozostało siedzieć w domu, cierpieć dalej, i czekać aż przyjdzie styczeń, mam nadzieję że nie luty :/

Ech jeszcze tylko 83dni....

Nulini na zawsze... Bo jak z każdą ciąża szybciej zaczynają się jakieś przeboje to ja dziękuję

Na odstresowanie popcorn i kinder czekoladki mam, więc mi lepiej. Ale przynajmniej wiem że jeszcze nie rodzę i nic się stachowi nie dzieje...

A my się obżarliśmy z Łukaszem burgerów własnej roboty i pękam.
Ja wcisnęłam jednego, a Ł prawie 3 + frytki do tego i czuję się jakbym rodzić miała

reklama
hamburgery własnej roboty, mniaaaaaaammmmmm, a ja wlaśnie o żarciu mysle, co by tu zjeść... :-D

jezyk, wszystkiego najlepszego :-)

agulqa, ja kiedyś robiłam kartki okolicznościowe i wszystkie pierdółki do robienia kartek itp. brałam z allegro lub innych internetowych sklepów do scrapbookingu.

Doggi, dobrze, że jest ok. także zjedz kinder czekoladę, zaciś zęby i dzielnie czekamy na styczeń :tak::tak::tak:

a co prezentów, to u nas zbiórka kasy zazwyczaj idzie na coś bardziej praktycznego. przykład z wrześniowych urodzin teściów. dla teściowej ze zbiórki kasy (3 rodzeństwa) parowar, teściowi ekspres do kawy i każdy zadowolony ;-)

Do góry