reklama
bada m.
Fanka BB :)
Jeżyk udało się ,zażartowałam do Pani,że jeżeli mnie to usprawiedliwia to jestem w 8 miesiącu ciąży (ona nie wie,że jeszcze tydzień 7 mi został) i kobieta zaczęła się śmiać
to te mebelki,kolor jest ten sam na zdjęciu tylko się trochę różnią
to te mebelki,kolor jest ten sam na zdjęciu tylko się trochę różnią
Jezyk - a wiesz skąd takie bóle, nigdy takich nie miałam ? kości się rozchodzą czy jak? Ze starości się sypię:-)
Bada m.- Śliczne mebelki sama też bym takie wybrała, dobrze że udało zmienić się zamówienie
Mam pytanie do Bada m. i Jezyka oraz innych mam chłopców - jak pielęgnuje się siusiaka, myje się go jakoś specjalnie coś się tam odgina czy nie. Smaruje się jajka kremikiem czy czymś innym żeby się nie odparzyły?? może to głupie pytanie ale ja nie mam doświadczenia w pielęgnacji chłopięcego krocza i nie mam kogo spytać.
Bada m.- Śliczne mebelki sama też bym takie wybrała, dobrze że udało zmienić się zamówienie
Mam pytanie do Bada m. i Jezyka oraz innych mam chłopców - jak pielęgnuje się siusiaka, myje się go jakoś specjalnie coś się tam odgina czy nie. Smaruje się jajka kremikiem czy czymś innym żeby się nie odparzyły?? może to głupie pytanie ale ja nie mam doświadczenia w pielęgnacji chłopięcego krocza i nie mam kogo spytać.
Ostatnia edycja:
Kolor super! Nie dziwie się, że chcialas zmienić.
Karpanna- u mnie też chyba ze starości po prostu wystarczy że przedobrze i chodzę za dużo to od razu na wieczór boli. Na drugi dzień do południa leżę żeby to trochę uspokoić. Na ostatniej wizycie ginka mówiła, że wszystko jest ok i nie wie skąd te bóle. Zobaczymy w poniedziałek czy coś się zmieniło.
Karpanna- u mnie też chyba ze starości po prostu wystarczy że przedobrze i chodzę za dużo to od razu na wieczór boli. Na drugi dzień do południa leżę żeby to trochę uspokoić. Na ostatniej wizycie ginka mówiła, że wszystko jest ok i nie wie skąd te bóle. Zobaczymy w poniedziałek czy coś się zmieniło.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agulqa_b
Doggi czekam na zdjecie z mebelkami Olki i pokojem Stacha
Mommy witam
Bada my tak zamawialismy meble do sypialni. Przez tel. Nie dosc ze soe cieszyli to jeszcze mogli opuscic na wysylce. Na allegro by tego niemzrobili. No i my zadowoleni :-)
A meble podobaja mi sie ;-) ja musze niedlugo szukac do pokoju malego
Mommy witam
Bada my tak zamawialismy meble do sypialni. Przez tel. Nie dosc ze soe cieszyli to jeszcze mogli opuscic na wysylce. Na allegro by tego niemzrobili. No i my zadowoleni :-)
A meble podobaja mi sie ;-) ja musze niedlugo szukac do pokoju malego
Karpanna- trzeba ściągać napletek, ale nie na siłę, tylko tyle ile sam schodzi, bo tam też zbiera się brud i taka biała maź. No i musi być ruchliwy żeby nie przyrosl. Jajeczka smarowalusmy od czasu do czasu, ale u nas żaden się nie odparzal.
Elutka- moi chlopcy teraz sami odciagaja przy kąpieli bo jednak tam też trzeba dokładnie umyć, żeby zarazki się nie zbierały. Ale tak jak pisalam. Nic na siłę!
A lekarka faktycznie jakaś kretynka, chyba bym jej w łeb strzeliła.
A lekarka faktycznie jakaś kretynka, chyba bym jej w łeb strzeliła.
reklama
bada m.
Karpanna przyznam się szczerze,że ja siusiakami obarczyłam męża,kto jak nie on zna się na tym najlepiej ale mój starszy synek miał problem napletkowy ok.2-3 roku życia okazało się,że nie odciąga mu się ten napletek tylko skórka przyrasta,bylismy u chirurga nie nacioł mu ale dał maść sterydową,która pomogła,ale to powracało po kilku miesiącach znowu,teraz jest dobrze (aż sprawdzę wieczorem podczas kąpieli)
ale mam 20-letniego kuzyna ,któremu chirurg pomógł w tym problemie,bo nie mógł rozpocząć życia seksualnego z tego powodu
ale mam 20-letniego kuzyna ,któremu chirurg pomógł w tym problemie,bo nie mógł rozpocząć życia seksualnego z tego powodu