reklama
bada m.
Fanka BB :)
co do bólu to ja praktycznie codziennie od początku 7 miesiąca mam bóle kości ogonowej,kręgosłupa niziutko,pośladków itp. tak jak pisze Jeżyk jak się nachodzę to wieczorem umieram,a mąż żartuje- leż,leż bo jeszcze 2 miesiące i nie poleżysz tak więc od popołudnia wygniatam kanapę codziennie
Bada śliczne mebelki! Aż chciałabym takie u siebie :-)
My do pokoju Tymka też mailowo zamawialiśmy i dostaliśmy zniżkę na dostawę :-)
Nulini biedna Ty.
Nas Ł też często budzi jak do pracy wychodzi więc Cię rozumiem.
Femme sto latek!
Karpanna u nas też siusiakiem zajmował się Ł i podczas kąpieli mu delikatnie ściągał.
Niczym nie smarowaliśmy mu jajek, no chyba, że odparzenia miał to wtedy sudocrem lub linomag.
Co za zimnica!
Dzieciakom musiałam grubsze kurtki powyjmować z szafy.
Niestety czuć już, że zima się zbliża...
My do pokoju Tymka też mailowo zamawialiśmy i dostaliśmy zniżkę na dostawę :-)
Nulini biedna Ty.
Nas Ł też często budzi jak do pracy wychodzi więc Cię rozumiem.
Femme sto latek!
Karpanna u nas też siusiakiem zajmował się Ł i podczas kąpieli mu delikatnie ściągał.
Niczym nie smarowaliśmy mu jajek, no chyba, że odparzenia miał to wtedy sudocrem lub linomag.
Co za zimnica!
Dzieciakom musiałam grubsze kurtki powyjmować z szafy.
Niestety czuć już, że zima się zbliża...
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Witam
Femme najlepszego!
Mommy witaj!
Bada super mebelki!
Muszę wstać i zrobić śniadanie, a tak mi się nie chce! Dziś gorzej niż wczoraj. No ale co począć. Jutro sobota, to mam nadzieję poleniuchować, niech się mężu wykaże :-)
Femme najlepszego!
Mommy witaj!
Bada super mebelki!
Muszę wstać i zrobić śniadanie, a tak mi się nie chce! Dziś gorzej niż wczoraj. No ale co począć. Jutro sobota, to mam nadzieję poleniuchować, niech się mężu wykaże :-)
Czyli w dzień nie tykam napletka tylko w kąpieli leciutko odsuwam tak? Ale od powrotu do domu już tak robię czy jak będzie miał miesiąc?? Zaczynam panikować chyba już. Na pierwszej wizycie lekarskiej pewnie lekarka ogląda siusiaka to i da mi rady jakieś no nie? a co to znaczy że ma się ruszać?
bada m.
Fanka BB :)
tak na pierwszej wizycie na pewno lekarz obejrzy siusiaka,a takie czyszczenie to nie musi być codziennie,może co tydzień
nie martw się ,będziesz umiała i mąż na pewno pomoże
nie martw się ,będziesz umiała i mąż na pewno pomoże
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini- a czemu do logopedy? Co się dzieje?
Dostałam "wezwanie" na konsultację :-(
bada, pięęęękne mebelki, bardzo mi się podobają
alecta, u mnie tak okrutnie podłoga skrzypi, że ja się budzę codziennie, ale Młoda jakoś twardo śpi ;-)
Brrrr, pościerałam kurze...
Jeszcze podłogi i odkurzanie...
Witam z prawie rana.
Femme sto lat sto lat!!
Mommy witaj i gratulacje!
Nulini a dlaczego masz konsultacje w sprawie Tosi?
AZA jak widać szaleństwo u mnie do niczego nie prowadzi szyjka długa, Stachu cały i zdrowy. Z Olą pod koniec też miałam plamienia (przypomniało mi się) a i tak urodziłam kiedy urodziłam mi w ciąży po prostu musi towarzyszyć szereg syfu żebym za dobrze nie miała
Karpanna nie juz nie mam nakazu leżenia miałam chyba ze 2 miesiące ale jak okazało się że nic się nie dzieje tylko skurcze i bóle tak o to lekarz powiedział ze mogę wrócić do normalnego trybu. W wypisie jest tylko tydz ciąży om i usg wagi nie wpisali, ktg tez nie wpisali
Karpanna ja tak z nogami, biodrami i pschwinami miałam praktycznie od początku i gdzieś id miesiąca dużo mniej boli.
Bada super meble!!
Jezyk, Karpanna z żadnej starości przecież wy jesteście piękne i młode, gin mówił ze to kości się rozchodzą i tak to boli prxy chodzeniu czasem boli bardziej,czasem mniej, a czasem w ogóle nie czują kobiety. Ja przy oli w ogóle nie czułam a rozjechalam się okrutnie, teraz bolało prawie cały czas ostatnio trochę mniej i tylko 2-3cm więcej mam w biodrach nie wiem id czego to zależy
Jezyk matko ta zabawa z siusiakiem mnie przeraża juz powiedziałam staremu ze to jego brocha! On przy oli "pupci" nie chce robić bo yo damska sprawa, i ja czuję to samo odnośnie siusiaka stacha, przerażona jestem jak o tym myślę!
Pora wyjść z łóżka. Wstałam godzinę temu a leżę i gnije nadal
Dzwonił kurier to już przedostatni kurier dla Stacha i koniec tego dobrego
Pora na śniadanie, stary kupił zaje.bisty chleb i pasztet (taki bez E i bez syfu kozak) wiec się nawpierdxielam do bólu
Femme sto lat sto lat!!
Mommy witaj i gratulacje!
AZA jak widać szaleństwo u mnie do niczego nie prowadzi szyjka długa, Stachu cały i zdrowy. Z Olą pod koniec też miałam plamienia (przypomniało mi się) a i tak urodziłam kiedy urodziłam mi w ciąży po prostu musi towarzyszyć szereg syfu żebym za dobrze nie miała
Karpanna nie juz nie mam nakazu leżenia miałam chyba ze 2 miesiące ale jak okazało się że nic się nie dzieje tylko skurcze i bóle tak o to lekarz powiedział ze mogę wrócić do normalnego trybu. W wypisie jest tylko tydz ciąży om i usg wagi nie wpisali, ktg tez nie wpisali
Karpanna ja tak z nogami, biodrami i pschwinami miałam praktycznie od początku i gdzieś id miesiąca dużo mniej boli.
Bada super meble!!
Jezyk, Karpanna z żadnej starości przecież wy jesteście piękne i młode, gin mówił ze to kości się rozchodzą i tak to boli prxy chodzeniu czasem boli bardziej,czasem mniej, a czasem w ogóle nie czują kobiety. Ja przy oli w ogóle nie czułam a rozjechalam się okrutnie, teraz bolało prawie cały czas ostatnio trochę mniej i tylko 2-3cm więcej mam w biodrach nie wiem id czego to zależy
Jezyk matko ta zabawa z siusiakiem mnie przeraża juz powiedziałam staremu ze to jego brocha! On przy oli "pupci" nie chce robić bo yo damska sprawa, i ja czuję to samo odnośnie siusiaka stacha, przerażona jestem jak o tym myślę!
Pora wyjść z łóżka. Wstałam godzinę temu a leżę i gnije nadal
Dzwonił kurier to już przedostatni kurier dla Stacha i koniec tego dobrego
Pora na śniadanie, stary kupił zaje.bisty chleb i pasztet (taki bez E i bez syfu kozak) wiec się nawpierdxielam do bólu
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dostałam "wezwanie" na konsultację :-(
Też czekam na kuriera, mam nadzieję, że sobie nie przytulił mojej paczki