reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jezyk mój młody jeszcze jest za mały żeby samemu. Zwykle tatuś kąpie wieczorem a jak na mnie wypada to po prostu myjąc siuska delikatnie zsuwam..trzeba o to dbać, bo faktycznie może być później problem.

reklama
co do bólu to ja praktycznie codziennie od początku 7 miesiąca mam bóle kości ogonowej,kręgosłupa niziutko,pośladków itp. tak jak pisze Jeżyk jak się nachodzę to wieczorem umieram,a mąż żartuje- leż,leż bo jeszcze 2 miesiące i nie poleżysz :tak:tak więc od popołudnia wygniatam kanapę codziennie :-D

Bada śliczne mebelki! Aż chciałabym takie u siebie :-)
My do pokoju Tymka też mailowo zamawialiśmy i dostaliśmy zniżkę na dostawę :-)

Nulini biedna Ty.
Nas Ł też często budzi jak do pracy wychodzi więc Cię rozumiem.

Femme sto latek!

Karpanna u nas też siusiakiem zajmował się Ł i podczas kąpieli mu delikatnie ściągał.
Niczym nie smarowaliśmy mu jajek, no chyba, że odparzenia miał to wtedy sudocrem lub linomag.

Co za zimnica!
Dzieciakom musiałam grubsze kurtki powyjmować z szafy.
Niestety czuć już, że zima się zbliża...

Alecta ja też już młodego w zimową kurtkę zapakowalam. Ledwo 2st na termometrze...zaraz wskocze w buty zimowe bo ja straszny zmarzluch jestem.

Witam

Femme najlepszego!

Mommy witaj!

Bada super mebelki!

Muszę wstać i zrobić śniadanie, a tak mi się nie chce! Dziś gorzej niż wczoraj. No ale co począć. Jutro sobota, to mam nadzieję poleniuchować, niech się mężu wykaże :-)

Czyli w dzień nie tykam napletka tylko w kąpieli leciutko odsuwam tak? Ale od powrotu do domu już tak robię czy jak będzie miał miesiąc?? Zaczynam panikować chyba już. Na pierwszej wizycie lekarskiej pewnie lekarka ogląda siusiaka to i da mi rady jakieś no nie? a co to znaczy że ma się ruszać?

tak na pierwszej wizycie na pewno lekarz obejrzy siusiaka,a takie czyszczenie to nie musi być codziennie,może co tydzień
nie martw się ,będziesz umiała i mąż na pewno pomoże :happy:

Nulini- a czemu do logopedy? Co się dzieje?

Dostałam "wezwanie" na konsultację :-(

bada, pięęęękne mebelki, bardzo mi się podobają :tak:

alecta, u mnie tak okrutnie podłoga skrzypi, że ja się budzę codziennie, ale Młoda jakoś twardo śpi ;-)

Brrrr, pościerałam kurze...
Jeszcze podłogi i odkurzanie...

Witam z prawie rana.

Femme sto lat sto lat!!

Mommy witaj i gratulacje!

Nulini a dlaczego masz konsultacje w sprawie Tosi?

AZA jak widać szaleństwo u mnie do niczego nie prowadzi szyjka długa, Stachu cały i zdrowy. Z Olą pod koniec też miałam plamienia (przypomniało mi się) a i tak urodziłam kiedy urodziłam :p mi w ciąży po prostu musi towarzyszyć szereg syfu żebym za dobrze nie miała :p

Karpanna nie juz nie mam nakazu leżenia miałam chyba ze 2 miesiące ale jak okazało się że nic się nie dzieje tylko skurcze i bóle tak o to lekarz powiedział ze mogę wrócić do normalnego trybu. W wypisie jest tylko tydz ciąży om i usg wagi nie wpisali, ktg tez nie wpisali
Karpanna ja tak z nogami, biodrami i pschwinami miałam praktycznie od początku i gdzieś id miesiąca dużo mniej boli.

Bada super meble!!

Jezyk, Karpanna z żadnej starości przecież wy jesteście piękne i młode, gin mówił ze to kości się rozchodzą i tak to boli prxy chodzeniu czasem boli bardziej,czasem mniej, a czasem w ogóle nie czują kobiety. Ja przy oli w ogóle nie czułam a rozjechalam się okrutnie, teraz bolało prawie cały czas ostatnio trochę mniej i tylko 2-3cm więcej mam w biodrach nie wiem id czego to zależy

Jezyk matko ta zabawa z siusiakiem mnie przeraża juz powiedziałam staremu ze to jego brocha! On przy oli "pupci" nie chce robić bo yo damska sprawa, i ja czuję to samo odnośnie siusiaka stacha, przerażona jestem jak o tym myślę!

Pora wyjść z łóżka. Wstałam godzinę temu a leżę i gnije nadal :D

Dzwonił kurier to już przedostatni kurier dla Stacha i koniec tego dobrego :)

Pora na śniadanie, stary kupił zaje.bisty chleb i pasztet (taki bez E i bez syfu kozak) wiec się nawpierdxielam do bólu :)

reklama
Do góry