reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi- najważniejsze że wszystko ok z Tobą i Stachem i że jeszcze nie rodzisz:)

Ja padam z nóg, obskoczylam dwa treningi i mam dość. Jeszcze jutro i sobota luzik.

Babka mi dziś spojrzala na brzuch i mówi oooo synek będzie. Już druga w tym tygodniu tak mi wróży.

Bada- mąż ma nocke(właściwie to będzie miał 3 z rzędu) ktoś musi zarabiać na ten burdel :D
A powiem Ci, że już się nawet bardzo cieszę że to Franek, ja 4 facetów w domu. Kosmos!!!

Jezyk tym co gadają nie sugeruj się! Mi mówili że będzie dziewczynka bo "takie zachcianki na dziewczynkę" i dziewczynka bo 'skleroza jest prxy dziewczynach" a jest chłopiec wiec wiesz, ludzie gadać lubią i będą :p

Jeżyk mi z Nikolą wszyscy syna przepowiadali, później miała być druga córka i nic z tego nie wyszło ani za pierwszym ani za drugim razem ;-)

Jeju jak mi mąż na sam koniec dnia ciśnienie podniósł to tylko on tak potrafi.
Dobrze, że jutro służbę ma i wraca w sobotę rano.
Dobrze, że chociaż mieszkanie posprzątał i jutro tylko odkurze i podłogę umyje.
Chociaż nie wiem czy jest sens, bo będę ścierać farbę z pudełka więc wszystko się rozniesie po pokoju :p

reklama
Jezyk chcialam napisac ze mi tez tak mowia i przypomnialam soboe ze przeciez Ty dwoch juz masz ;-) moja mama miala trzecia corke urodzic. Do samego konca tak mowili a jak sie Kuba wyklul i lekarz jej powiedzial ze syn to mama na to: "chyba pan zartuje?! Przeciez mi w domu nie uwierza!;-)"
Bedziesz dla nich jak krolowa :-D

Alecta zazdroszcze... ja tez musze wziac sie za pudelka ale sis nie wiem jaki wzor chce :-\

Do góry