reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Sylwia można brać scorbolamid, teściowa mi dala i poza tym gin też powiedxial ze na noc brać jsk zaraza bierze
Nie można brać w ostatnich tyg ciąży bo rozrzedza krew. Czyli tak z miesiąc przed nie można brać

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa fajną masz siostrę :p
Ta krew z nosa pewnie przez osłabiony organizm więc ile możesz to leż i odpoczywaj.

Nulini moje dzieciaki jak mają dzień pełen wrażeń to zasypiają w oka mgnieniu :-D

A co do spania to Tymko nadal śpi.
Ciekawe, o której rano już wyspany będzie...
Na szczęście nadal odstępuje mi swoje łóżeczko i śpi z tatulkiem :-D

Byłam dzisiaj w lesie:) dwie godzinki spacerku, grzybów mało.

Na obiadek zrobiłam zapiekankę z ziemniaków, grzybów leśnych, cebuli, czosnku zalane w śmietance;) Pycha. Ale jaka zgaga haha

A teraz oglądam rolnik szuka żony. MASAKRA jakaś;D

Dziewczyny, mam nadzieje, ze u Was I maluszkow wszystko OK. Melduje sie na chwile I chcialam powiedziec, ze jakos czas mnie nie bedzie. Mam meeeega problemy ostatnio, nie najlepiej to przechodze I tylko mam nadzueje, ze stress mlodemu nie zaszkodzi. Mysle za za miesiac albo 2 juz powinno byc OK. Mam taka nadzieje. Poki co wszystko jest nie tak :( musze die jakos uporac z problemami, zajrze za Jakis czas jak juz wroce do zywych. Trzymajcie sie I prosze o kciuki

Alecta tak ja wiem. Jest superowa, nie chcesz pozyczyc? ;-)
Staram sie lezec sporo. Dzis juz leze jakis czas i jutro caly dzien :-)

Ewi noe ogladalam tego bo sama nazwa tp dla mnie porazka ;-)

Indi trzymam kciuki! Badz dzielna bo masz dla kogo i czekamy na same dobre wiesci!;*

Agulqa chcesz to wymienię siostrę na brat:D tylko reklamacji nie przyjmuję haha. A rolnika można obejrzeć żeby sobie humor poprawić;)

reklama
Agulqa, nie dzięki mam swoją wkurzającą 13 letnią :p

Indi trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybko z samymi dobrymi wiesciami.

Tak bym chciała iść spać, ale Maryśka właśnie teraz wymyśliła sobie, że będzie się rozpychać.
Jakby w ciągu dnia nie mogła.
W dodatku co chwilę jakiś skurcz czuje...
Zapowiada się świetna nocka

Do góry