reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

my od wczoraj wspominamy i oglądamy naszych synków jak malutcy byli,ale słodziaki,a teraz Gniewko taki jak oni będzie:happy: cudnie,że zainwestowaliśmy w kamerę
w zeszłą sobotę oglądaliśmy Czarownicę całą familią i bardzo nam się podobała,dziś jak dzieci pójdą spać po Masterze chcemy obejrzeć Dawce pamięci

zdrówka dla chorych

reklama
Doggi na moje to pójdzie Ci to raz dwa i efekt będzie świetny.

Mi za to komin dla młodej idzie jak krew z nosa...
Robie i robie, a końca nie widać :-/

Alecta poprułam poszewke i na dziś koniec wiec też idzie jak krew z nosa mój krzyż nie daje rady za długo na siedząco :p

Gorfon jest super, strasznie go lubię :)

No, śpią, chwila spokoju :-)

Sylwii, mi zawsze przy krwawieniu, tym bardziej podejrzeniu poronienia robili usg.

Jeżyk, kaszel, katar, jakaś lekko podniesiona temperatura. Wysmarowałam maścią rozgrzewającą i póki co śpi.

A mój Potworzec miał za dużo wrażeń, rano galeria, później u mojej babci były dwie ciocie (popisówka), później do męża trzech kumpli przyszło, więc też brylowała i biedna pół godziny usnąć nie mogła, co chwilę przychodziła do mnie się potulić...
Ale teraz już chyba śpi...

Femme niestety tak. Ale odpukac chyba jeat lepiej

Mówie do starego "jak będziesz w sklepie kup cis z czego zrobię sobie obiad" i co kupił???? Mleko i papier toaletowy oO

Jako dobra zona ugotowalabym mezowi na obiad papier toaletowy na mleku :p

Sylwi jesli miala czyszczenie macicy to poronila :-\

Bada kamera super sprawa. Mi sie marzyla ale brak kasy robi swoje :-(

Sis miala byl o 13, byli o 14.30. Uwielbiam takich gosci :-\ weszla i stwierdzila ze ida ze swoim chlopakiem na spacer a ja z Ł i kumplem robilismy obiad. Pozniej powiedziala mi z milych rzeczy ze jestem grupa jak klopsik. No i w sumie cis jeszcze burczala ale nie sluchalam. Powiedzialam tylko ze jak zawsze chce byc tak zyczliwa to moze nie przykezdzac. Wywietrzylismy posciel i sypialnie. Ogolnie powiedzmy ze mam katar ale gardlo nie boli. Goraczki miw mam chociaz scorbolamid na noc wezme i wypije mleko z miodem w razie w. No i caly dzien krew z nosa leci :-(

reklama
Do góry