reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta ostatnio w tv mówili żeby kobiety w ciąży nie jadły tuńczyka szczególnie tego z puszki bo ma przerażająco dużo w sobie rtęci chyba byłam pewna czego ale dziury w głowie straszne mi się robią i wiem ze czegoś złego i chyba to właśnie rtęć była

Doggi tak ogolnie metali ciezkich bo duze ryby morskie przez to ze zyja dlugo to kumuluja w sobie tego syfu duzo, tez o tym slyszalam kiedys w tv, chyba w tym programie "wiem co jem" to bylo. A co do "dziur" to ja juz mam zaawansowana skleroze ciazowa, nic nie pamietam i zawieszam sie okropnie.

Ja mam codziennie wieczorem masakryczna zgage bleeeee a dzis jeszcze pishingera zrobilam i sie objadlam slodkim to juz wogole mnie zezgagowalo na maksa :p

Karpanna my mamy taki termometr i jestem zadowolona Termometr bezdotykowy Thermoflash LX-26 + etui *7 KOLORW - Termometry bezdotykowe - sklepmedyczny.net Kupilam ten bo u mnie w szpitalu takim mierza wiec stwierdzilam ze nie moze byc zly. Fajne jest ze nie ma sygnalu dzwiekowego, tzn mozna go wylaczyc bo poprzednio mialam inny ktory pikal jak zmierzyl temp i w nocy mi sie budzil mlody.

Ta tez o tych metalach slyszalam i pytalam pediatre odnosnie mlodej (bo lubimy pizze z tunczykiem). Powiedziala ze okazyjnie w malych ilosciach nie zaszkodzi dziecku wiec i w ciazy raz na dwa miechy konsumuje:p

Ja wlasnie robie zupe dyniowa bo dostalam od mamy fasolke po bretonsku na jutro ale moje dziecko tego nie tknie.

Dolaczam się do życzeń :)

U nas już widać pogorszenie pogody, zrobiło się pochmurno i zanosi na deszcz.
Cypek został jeszcze w domu ale tak bardziej profilaktycznie, jak będzie wszystko ok to jutro pójdzie.

A mój mąż wczoraj przemówił. Pyta czemu się nie odzywam, to mówię mu, że robię to samo co on i czy jest mu z tego powodu miło? I tak sobie pogadalismy :)

Jezyk haha nie wytrzymał mąż ;) u nas zawsze jest tak że jest wojna nie gadamy ze sobą ale to nie gadanie nigdy nie trwa dłużej niż 30min bo zawsze któreś z nas przypadkowo zrobi coś głupiego i to drugie zaczyna się śmiać i juz jest ok ;)
U nas tez pogoda to jakaś parodia wczoraj było tak ciepło że chodziliśmy ubrani hak na lato my z Olą sukienki a T krótkie spodnie i tshirt a dziś nagle Tak zimno ze aż płakać się chce :/

jeżyk dobre wieści,przekazujesz,super,że pogadaliście :happy: ja to jestem nerwus,ale ja pokrzyczę i za chwilę bym już gadała,ale mój mąż obrażalski i to raczej ja muszę pierwsza się odezwać
u nas tak samo wczoraj gorąco,dziś rano ciepło,słonecznie,a teraz już zanosi się na deszcz:-p

po co wątek-Wyprawka-to zakupowy nie wystarcza ? :szok:

reklama
Bada- u nas tak samo, ja po prostu teraz się zawzięłam i chciałam mu pokazać jak to jest:) nie powiem, ciężko było, ale dalam radę i mam nadzieję, że dostał małą nauczkę.

Do góry