reklama
Szkoda ze on mózgu nie ma fajny chłopak byłby z niego
hahahahhaha ale to chyba każda z nas może tak czasami powiedzieć hahahahahahahaha
Nulini, ja to mam syf po dwóch dniach już. nie wiem, skąd ten brud się bierze
Doggi, udanej imprezki!
jezyk, dłuuuugo nie gadacie. twardziele! ja czasami też sobie obiecuję, że nie będę się odzywać, ale jak się wyśpię to na drugi dzień zapominam, że miałam nie gadać
została mi jeszcze kuchnia do ogarnięcia, razem z lodówką i tak się zebrać nie umiem (zresztą do całego tego sprzątania jakoś nie umiałam się zebrać ) w międzyczasie zeżarłam pół białej czekolady z kokosem i kawałek ciasta z jabłkiem i kokosem od teściowej... a młody z mężem na ogródku u moich rodziców śpią po obiedzie (którego zresztą ja nie miałam, bo jestem w domu )... tacy to pożyją
Sprite ja dziś od rana zasuwam i sprzątam :/ najlepsze jest to ze wieczorem posprzatalam salon i kuchnie a dziś co sprzatalam? Salon i kuchnię czasem wydaje mi się ze jak śpię to jakieś duszki robią burdel żeby mnie podenerwowac
U nas dziś szaleństwo kulinarne stary robi quasadillę i grilla, ja zrobiłam tiramisu i sałatkę jarzynoeą z toną majonezu omnomnom bardzo fit a tesciowa ma też jakieś smakołyki przywieźć (juz w piątek zaczęła robić wiec pewnie cis pycha )
U nas dziś szaleństwo kulinarne stary robi quasadillę i grilla, ja zrobiłam tiramisu i sałatkę jarzynoeą z toną majonezu omnomnom bardzo fit a tesciowa ma też jakieś smakołyki przywieźć (juz w piątek zaczęła robić wiec pewnie cis pycha )
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Chcę kupić termometr taki bezdotykowy a jest taki wybór duży że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić.
Ja mam Termometr Microlife NC 100, bezkontaktowy - Portal Dbam o Zdrowie i bardzo sobie chwalę, dostałam w prezencie przed urodzeniem się Młodej
Sprite, mam okna 3 metry od ulicy i kurzy się niesamowicie :-(
emilchen, Raffaello zrobię sobie na urodziny, a co!
Oooo zachciało mi się sałatki z tuńczyka.
Jutro muszę kupić wszystkie składniki i zrobić, no chyba że mi się odechce.
Wątpię w to jednak, bo tą sałatkę mogłabym jeść non stop omomom
Coś mnie brzuch zaczyna pobolewać aż w lędźwiach czuję.
Muszę magnez łyknąć i mam nadzieję, że po nim przejdzie.
Jutro muszę kupić wszystkie składniki i zrobić, no chyba że mi się odechce.
Wątpię w to jednak, bo tą sałatkę mogłabym jeść non stop omomom
Coś mnie brzuch zaczyna pobolewać aż w lędźwiach czuję.
Muszę magnez łyknąć i mam nadzieję, że po nim przejdzie.
bada m.
Fanka BB :)
Karpanna ja prawie wszystko mam,bo planowałam 3 malucha po trzydziestce
Ostatecznie nie pojechaliśmy do kina ,poszliśmy na piknik-festyn charytatywny ale najlepsze jest to ,że gdyby nie ciąża to byłabym tam w pracy,ogromnie się cieszę,że mnie ta wątpliwa przyjemność ominęła
Ostatecznie nie pojechaliśmy do kina ,poszliśmy na piknik-festyn charytatywny ale najlepsze jest to ,że gdyby nie ciąża to byłabym tam w pracy,ogromnie się cieszę,że mnie ta wątpliwa przyjemność ominęła
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Ojj moj Ł tez kochany. Dzis nawet wspomnialam o pralkosuszarce. Pytalam o nia w sklepie. Za 1800zl klasa A 8kg prania 6kg suszenia. Firma indesit. Facet powiedzial ze jak ma byc szczery to samsung za 2800zl wcale nie jest lepszy technicznie itp od tego indesita. Jesli nie w tym roku to w przyszlym kupimy. Tzn ja smieje sie do Ł ze moze mi to w ramach prezentu slubnego dac
Mi Ł powiedzial ze mam wybrac sama bo raczej ja bede korzystac. On zaakceptuje kolor cene i to co wybiore lub cos pozmienia ale decyzja moja ;-)
Karpanna dlztego my chcemy fiolet ;-) no i wlasnie nowy, tesciu powiedzial ze mamy kupic nowy i nie zalowac tego na pierwsze
Jak wiemy ze chcemy wiecej ;-)
Ja bym nie wytrzymala tyle z Ł nie gadac. No i ja sie boje takich dni bo uwazam ze cisza jest gorsza od burzy
Ooo wlasnie termometr bezdotykowy. Jak ktos zapyta co kupic to chyba sobie zazycze takowy ;-)
Mi Ł powiedzial ze mam wybrac sama bo raczej ja bede korzystac. On zaakceptuje kolor cene i to co wybiore lub cos pozmienia ale decyzja moja ;-)
Karpanna dlztego my chcemy fiolet ;-) no i wlasnie nowy, tesciu powiedzial ze mamy kupic nowy i nie zalowac tego na pierwsze
Jak wiemy ze chcemy wiecej ;-)
Ja bym nie wytrzymala tyle z Ł nie gadac. No i ja sie boje takich dni bo uwazam ze cisza jest gorsza od burzy
Ooo wlasnie termometr bezdotykowy. Jak ktos zapyta co kupic to chyba sobie zazycze takowy ;-)