reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Bada m. Też tak jak ja musisz kupić od nowa dla maluszka?
Zgadzam się że dla pierwszego dziecka warto kupić nowy wózek i to w neutralnym kolorze bo może się jeszcze przydać :-)

Szkoda ze on mózgu nie ma fajny chłopak byłby z niego :p

hahahahhaha :rofl2::rofl2::rofl2: ale to chyba każda z nas może tak czasami powiedzieć hahahahahahahaha :cool2::cool2::cool2:

Nulini, ja to mam syf po dwóch dniach już. nie wiem, skąd ten brud się bierze :baffled::confused::baffled::baffled:

Doggi, udanej imprezki!

jezyk, dłuuuugo nie gadacie. twardziele! ja czasami też sobie obiecuję, że nie będę się odzywać, ale jak się wyśpię to na drugi dzień zapominam, że miałam nie gadać :sorry2:

została mi jeszcze kuchnia do ogarnięcia, razem z lodówką i tak się zebrać nie umiem (zresztą do całego tego sprzątania jakoś nie umiałam się zebrać :dry:) w międzyczasie zeżarłam pół białej czekolady z kokosem i kawałek ciasta z jabłkiem i kokosem od teściowej... a młody z mężem na ogródku u moich rodziców śpią po obiedzie (którego zresztą ja nie miałam, bo jestem w domu :-p)... tacy to pożyją :tak::tak::tak:

Sprite ja dziś od rana zasuwam i sprzątam :/ najlepsze jest to ze wieczorem posprzatalam salon i kuchnie a dziś co sprzatalam? Salon i kuchnię czasem wydaje mi się ze jak śpię to jakieś duszki robią burdel żeby mnie podenerwowac :p

U nas dziś szaleństwo kulinarne stary robi quasadillę i grilla, ja zrobiłam tiramisu i sałatkę jarzynoeą z toną majonezu omnomnom bardzo fit ;) a tesciowa ma też jakieś smakołyki przywieźć (juz w piątek zaczęła robić wiec pewnie cis pycha ;))

U nas tylko kawa więc jest tylko rafaello wg przepisu Nulini i sałatka ryżowa na słodko :sorry2: i tylko najbliższa rodzina czyli rodzice, bo nawet rodzeństwa nie mamy :sorry2: ale najważniejsze, że nowy członek rodziny w brzuchu :-D

Oooo zachciało mi się sałatki z tuńczyka.
Jutro muszę kupić wszystkie składniki i zrobić, no chyba że mi się odechce.
Wątpię w to jednak, bo tą sałatkę mogłabym jeść non stop omomom :D

Coś mnie brzuch zaczyna pobolewać aż w lędźwiach czuję.
Muszę magnez łyknąć i mam nadzieję, że po nim przejdzie.

Karpanna ja prawie wszystko mam,bo planowałam 3 malucha po trzydziestce

Ostatecznie nie pojechaliśmy do kina ,poszliśmy na piknik-festyn charytatywny ale najlepsze jest to ,że gdyby nie ciąża to byłabym tam w pracy,ogromnie się cieszę,że mnie ta wątpliwa przyjemność ominęła :-D

reklama
Ojj moj Ł tez kochany. Dzis nawet wspomnialam o pralkosuszarce. Pytalam o nia w sklepie. Za 1800zl klasa A 8kg prania 6kg suszenia. Firma indesit. Facet powiedzial ze jak ma byc szczery to samsung za 2800zl wcale nie jest lepszy technicznie itp od tego indesita. Jesli nie w tym roku to w przyszlym kupimy. Tzn ja smieje sie do Ł ze moze mi to w ramach prezentu slubnego dac :p

Mi Ł powiedzial ze mam wybrac sama bo raczej ja bede korzystac. On zaakceptuje kolor cene i to co wybiore lub cos pozmienia ale decyzja moja ;-)

Karpanna dlztego my chcemy fiolet ;-) no i wlasnie nowy, tesciu powiedzial ze mamy kupic nowy i nie zalowac tego na pierwsze
Jak wiemy ze chcemy wiecej ;-)

Ja bym nie wytrzymala tyle z Ł nie gadac. No i ja sie boje takich dni bo uwazam ze cisza jest gorsza od burzy

Ooo wlasnie termometr bezdotykowy. Jak ktos zapyta co kupic to chyba sobie zazycze takowy ;-)

Do góry