reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta ostatnio w tv mówili żeby kobiety w ciąży nie jadły tuńczyka szczególnie tego z puszki bo ma przerażająco dużo w sobie rtęci chyba byłam pewna czego ale dziury w głowie straszne mi się robią i wiem ze czegoś złego i chyba to właśnie rtęć była

Doggi tak ogolnie metali ciezkich bo duze ryby morskie przez to ze zyja dlugo to kumuluja w sobie tego syfu duzo, tez o tym slyszalam kiedys w tv, chyba w tym programie "wiem co jem" to bylo. A co do "dziur" to ja juz mam zaawansowana skleroze ciazowa, nic nie pamietam i zawieszam sie okropnie.

Ja mam codziennie wieczorem masakryczna zgage bleeeee a dzis jeszcze pishingera zrobilam i sie objadlam slodkim to juz wogole mnie zezgagowalo na maksa :p

Karpanna my mamy taki termometr i jestem zadowolona Termometr bezdotykowy Thermoflash LX-26 + etui *7 KOLORW - Termometry bezdotykowe - sklepmedyczny.net Kupilam ten bo u mnie w szpitalu takim mierza wiec stwierdzilam ze nie moze byc zly. Fajne jest ze nie ma sygnalu dzwiekowego, tzn mozna go wylaczyc bo poprzednio mialam inny ktory pikal jak zmierzyl temp i w nocy mi sie budzil mlody.

Ta tez o tych metalach slyszalam i pytalam pediatre odnosnie mlodej (bo lubimy pizze z tunczykiem). Powiedziala ze okazyjnie w malych ilosciach nie zaszkodzi dziecku wiec i w ciazy raz na dwa miechy konsumuje:p

Ja wlasnie robie zupe dyniowa bo dostalam od mamy fasolke po bretonsku na jutro ale moje dziecko tego nie tknie.

Dolaczam się do życzeń :)

U nas już widać pogorszenie pogody, zrobiło się pochmurno i zanosi na deszcz.
Cypek został jeszcze w domu ale tak bardziej profilaktycznie, jak będzie wszystko ok to jutro pójdzie.

A mój mąż wczoraj przemówił. Pyta czemu się nie odzywam, to mówię mu, że robię to samo co on i czy jest mu z tego powodu miło? I tak sobie pogadalismy :)

Jezyk haha nie wytrzymał mąż ;) u nas zawsze jest tak że jest wojna nie gadamy ze sobą ale to nie gadanie nigdy nie trwa dłużej niż 30min bo zawsze któreś z nas przypadkowo zrobi coś głupiego i to drugie zaczyna się śmiać i juz jest ok ;)
U nas tez pogoda to jakaś parodia wczoraj było tak ciepło że chodziliśmy ubrani hak na lato my z Olą sukienki a T krótkie spodnie i tshirt a dziś nagle Tak zimno ze aż płakać się chce :/

jeżyk dobre wieści,przekazujesz,super,że pogadaliście :happy: ja to jestem nerwus,ale ja pokrzyczę i za chwilę bym już gadała,ale mój mąż obrażalski i to raczej ja muszę pierwsza się odezwać
u nas tak samo wczoraj gorąco,dziś rano ciepło,słonecznie,a teraz już zanosi się na deszcz:-p

po co wątek-Wyprawka-to zakupowy nie wystarcza ? :szok:

reklama
Bada- u nas tak samo, ja po prostu teraz się zawzięłam i chciałam mu pokazać jak to jest:) nie powiem, ciężko było, ale dalam radę i mam nadzieję, że dostał małą nauczkę.

Do góry