reklama
Teściu ma problemy z pęcherzem kilka razy w roku coś mu tam wypalaja. No ale teraz coś idzie nie tak bo robi soku z krwią i nie wiedza czemu. Poza tym durni ci lekarze nic mu nie zapisali na wzmocnienie itp. I w czwartek trafił do szpitala z hemoglobina 6.0!! Ma teraz od piątku codziennie krew przetaczana. Poza tym dwa lata temu miał zawał i operacje na sercu więc na własną rękę sam też nic nie może brać. Nie wyobrazam sobie że mogłoby go zabraknąć, jest dla mnie naprawdę ważniejszy niż ojciec, nie wspominając o moich dzieciach. To naprawdę zloty człowiek, nieba by uchylił. Całe życie zapieprzal a jak w końcu dwa lata temu poszedł na emeryturę to nie może spokojnie się nią cieszyć
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
karpanna, tak, można dokupić samą końcówkę. Ale co zrobić, jak się dziecko boi odkurzacza to już nie wiem :-(
Doggi, mój też się czasem mija z myśleniem
alecta, ja też mam z tym problem, co zagajam temat wózka, to milion ważniejszych rzeczy (przy czym Młoda ma radar i jak tylko chcemy pogadać to ona już jest i domaga się uwagi...), ale jak o opony chodzi, to ja muszę wszystko rzucić i oglądać i doradzać
Doszłam do wniosku, że sama wybiorę 2-3 modele, które mi się podobają i jego tylko zapytam o zdanie, który mu się podoba, bo nawet o danych technicznych słuchać mu się nie chce...
jeżyk, nadal ze sobą nie gadacie? Długo dajecie radę, podziwiam ;-)
Doggi, mój też się czasem mija z myśleniem
alecta, ja też mam z tym problem, co zagajam temat wózka, to milion ważniejszych rzeczy (przy czym Młoda ma radar i jak tylko chcemy pogadać to ona już jest i domaga się uwagi...), ale jak o opony chodzi, to ja muszę wszystko rzucić i oglądać i doradzać
Doszłam do wniosku, że sama wybiorę 2-3 modele, które mi się podobają i jego tylko zapytam o zdanie, który mu się podoba, bo nawet o danych technicznych słuchać mu się nie chce...
jeżyk, nadal ze sobą nie gadacie? Długo dajecie radę, podziwiam ;-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi bawcie sie dobrze ;-)
Moj Ł z tesciem tez dzis na grzybach byli. Dwa wielkie wiadra przywoezli i poza tym Ł wrocil bez telefonu bo zgubil łajzolek w lesie
Alecta zle dni u nas tez sie zdarzaja. Tesciowa dzis zaczela temat przh wozku czy w koncu nowy czy uzywany a ja jak jej zaczelam liczyc i powiedzialzm ze uzywka duzo taniej nie wyjdzie bo wtedy fotelik tak czy siak nowy itp to tesciu za mna stanal i powiedzial ze tez jest za nowym wozkiem ;-) milutko mi sie zrobilo
Moj Ł z tesciem tez dzis na grzybach byli. Dwa wielkie wiadra przywoezli i poza tym Ł wrocil bez telefonu bo zgubil łajzolek w lesie
Alecta zle dni u nas tez sie zdarzaja. Tesciowa dzis zaczela temat przh wozku czy w koncu nowy czy uzywany a ja jak jej zaczelam liczyc i powiedzialzm ze uzywka duzo taniej nie wyjdzie bo wtedy fotelik tak czy siak nowy itp to tesciu za mna stanal i powiedzial ze tez jest za nowym wozkiem ;-) milutko mi sie zrobilo
bada m.
karpanna to jednego dnia ślub brałyśmy ,bo u nas też 8 rocznica
przykro mi,że macie do dupy humor :-( mnie w ten weekend mąż wyjątkowo nie wkurza,a wieczorkiem zostawiamy dzieciaki i jedziemy do kina z okazji rocznicy,bo we wtorek nie da rady,wiadomo w tygodniu inny rytm
agulqa też Cię popieram dla pierworodnego nowy wózek jak najbardziej :-)
przykro mi,że macie do dupy humor :-( mnie w ten weekend mąż wyjątkowo nie wkurza,a wieczorkiem zostawiamy dzieciaki i jedziemy do kina z okazji rocznicy,bo we wtorek nie da rady,wiadomo w tygodniu inny rytm
agulqa też Cię popieram dla pierworodnego nowy wózek jak najbardziej :-)
Jezyk ojej, niedobrze :/ mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i die lekarze ogarna!!!!
Nulini to mój w sprawie wózka mię ma nic do gadania ale cieszy się bardzo z tego bo dla niego wszystko to samo
Agulqa_b dzięki pewnie pogramy w aliasa to zabawa będzie niezła
Nulini to mój w sprawie wózka mię ma nic do gadania ale cieszy się bardzo z tego bo dla niego wszystko to samo
Agulqa_b dzięki pewnie pogramy w aliasa to zabawa będzie niezła
reklama
bada m.
tak tak samo karpanna,teraz 3 dzidziol,tak więc idziemy łep w łep tyle,że Ty masz córcie ja synków,ale to zawsze gdzieś się musi wyrównać