reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Miłej niedzieli.
U nas w domy od środy cisza, wiec nie ma mowy żeby cos obgadac.

Doggi- miłej imprezki.

Teraz mąż pojechał z teściową i Kacprem do szpitala do teścia. Kurcze marrwie się o niego i tak mi jakoś smutno.

Teściu ma problemy z pęcherzem kilka razy w roku coś mu tam wypalaja. No ale teraz coś idzie nie tak bo robi soku z krwią i nie wiedza czemu. Poza tym durni ci lekarze nic mu nie zapisali na wzmocnienie itp. I w czwartek trafił do szpitala z hemoglobina 6.0!! Ma teraz od piątku codziennie krew przetaczana. Poza tym dwa lata temu miał zawał i operacje na sercu więc na własną rękę sam też nic nie może brać. Nie wyobrazam sobie że mogłoby go zabraknąć, jest dla mnie naprawdę ważniejszy niż ojciec, nie wspominając o moich dzieciach. To naprawdę zloty człowiek, nieba by uchylił. Całe życie zapieprzal a jak w końcu dwa lata temu poszedł na emeryturę to nie może spokojnie się nią cieszyć:(

karpanna, tak, można dokupić samą końcówkę. Ale co zrobić, jak się dziecko boi odkurzacza to już nie wiem :-(

Doggi, mój też się czasem mija z myśleniem :-D

alecta, ja też mam z tym problem, co zagajam temat wózka, to milion ważniejszych rzeczy (przy czym Młoda ma radar i jak tylko chcemy pogadać to ona już jest i domaga się uwagi...), ale jak o opony chodzi, to ja muszę wszystko rzucić i oglądać i doradzać :dry:
Doszłam do wniosku, że sama wybiorę 2-3 modele, które mi się podobają i jego tylko zapytam o zdanie, który mu się podoba, bo nawet o danych technicznych słuchać mu się nie chce...

jeżyk, nadal ze sobą nie gadacie? Długo dajecie radę, podziwiam ;-)

Doggi bawcie sie dobrze ;-)

Moj Ł z tesciem tez dzis na grzybach byli. Dwa wielkie wiadra przywoezli i poza tym Ł wrocil bez telefonu bo zgubil łajzolek w lesie

Alecta zle dni u nas tez sie zdarzaja. Tesciowa dzis zaczela temat przh wozku czy w koncu nowy czy uzywany a ja jak jej zaczelam liczyc i powiedzialzm ze uzywka duzo taniej nie wyjdzie bo wtedy fotelik tak czy siak nowy itp to tesciu za mna stanal i powiedzial ze tez jest za nowym wozkiem ;-) milutko mi sie zrobilo

karpanna to jednego dnia ślub brałyśmy ,bo u nas też 8 rocznica :happy2:

przykro mi,że macie do dupy humor :-( mnie w ten weekend mąż wyjątkowo nie wkurza,a wieczorkiem zostawiamy dzieciaki i jedziemy do kina z okazji rocznicy,bo we wtorek nie da rady,wiadomo w tygodniu inny rytm
agulqa też Cię popieram dla pierworodnego nowy wózek jak najbardziej :-)

Jezyk ojej, niedobrze :/ mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i die lekarze ogarna!!!!

Nulini to mój w sprawie wózka mię ma nic do gadania ale cieszy się bardzo z tego bo dla niego wszystko to samo :p

Agulqa_b dzięki pewnie pogramy w aliasa to zabawa będzie niezła ;)

Bada m Ale fajnie :-)
Znamy sie jakies 14 teżchyba tak jak Wy?
Chcę kupić termometr taki bezdotykowy a jest taki wybór duży że nie mogę się zdecydować. Możecie coś polecić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry