reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sok z malin nie jest dobry niby powoduje poronienia
Jak ostatnio napisałam na forum ze idę sobie taką herbatę zrobić to od razu smsa dostałam ze mam broń Boże tego nie pić

reklama
Mama Blogerka szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

A ten lekarz to jak rozumiem na weekendowym dyżurze.
Sama miałam nieprzyjemność korzystać jakiś czas temu. Nie wiem kto ich tam kieruje. Zachowują się jakby byli tam za karę. A i tak nie obyło się bez powtórnej wizyty u mojej rodzinnej.

Mama Blogerka ja juz bym tam chyba awanture zrobila :-( podziwiam za cierpliwosc :-)
Co do snow erotycznych to tez je miewam ;-) ech...:-D
Co do staran to sama nie wiem jak to jest,u nas wsrod znajomych na 6 par tylko 2 zaszly bezproblemowo, mysle niestety ze wiek odgrywa znaczaca role :-(

Taaa tez miałam przyjemność z takim z weekendowego dyżuru... I to dziecko bada masakra :-/ raz mi taki lek dał ze później jak byłam u swojej to mówiła ze to w ogóle nie było na to nie mówiąc o tym ze beznadziejny lek więcej tam już nie poszłam :-/

W pierwszej ciszy cały czas piłam wodę z sokiem z malin bo lubię. Teraz robie to samo. Ja mam sok przez babcie robiony.

Ja tylko od położnych wiem ze na koniec ciąży można pić napar z liści malin bo to pomaga w porodzie.

Gabi83 nie miałam już siły się kłócić. Od rana wymiotuje,jakaś słaba jestem. To był lekarz dyżurny. Mąż chce mi wizytę domowa z Lux Med zamówić bo mamy za free

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pytałam w pierwszej ciąży i hak najbardziej pozwolił mi pić w okresie przeziębienia. W aptece farmaceuci nawet polecają.

reklama
Pytałam teraz znajomej która jest położna. Sok z malin można a z liści nie bo może wysoka skurcze

Po za tym syrop dla kobiet w ciąży zawiera sok z malin

Do góry