reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja teraz jak Domi miała pół roku chodziłam na monitoring bo nie miałem owulacji. Brałam leki na wywołanie ale nie pomogło. Ostatni monitoring miałam w lutym.w marcu nie poszłam i kwietniu bo mała była chora. I akurat wtedy zaskoczylam

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
wszystkie piszecie to i ja napisze w styczniu odstawiłam tabletki co kilka dni robiłam test ciążowy i nic a w kwietniu kiedy miałam szał przed komunią syna zapomniałam zaznaczyć kiedy była owulacja i bach test pozytywny drugi pozytywny teraz już 9 tydzień szalałam ze szczęścia

sam sex w dni płodne wystarczy laskom, które nie chcą być mamami ;) wtedy od razu zaskakują ;) my jako te, które chcemy musimy mieć pod górkę niestety.

Tu się nie zgodzę ;-) Obojga moich dzieci bardzo chciałam i w obu przypadkach wystarczył tylko seks w dni płodne ;-)

Ja też mam meeega sny, bardzo wyraźne, pamiętam je długo i co najważniejsze - zaczynają mi się sny erotyczne, w pierwszej ciąży to była masakra, takie rzeczy mi się śniły, że ho ho :-D

Z Tosią coraz lepiej
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Nie gorączkuje, ma super apetyt, ładnie śpi w nocy, bryka, więc myślę, że będzie wszystko dobrze, chociaż dla pewności pójdziemy w środę do pediatry, żeby gardło obejrzała
1zIggET8dLQXapoHBAA7

A u mnie przed wyjazdem na długi weekend będą intensywne dni - jutro wizyta u dwóch ginekologów, we wtorek zakupy dla córki znajomych, a w środę zaczynam już badania do tego kursu kwalifikacji
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Witam się niedzielne

perełka ja zaszłam w ciążę od samego pomyślenia o tym ze zaczynamy się starać, a Ole zrobiliśmy jak byłam na tabletkach branych regularnie!!!!! (ale jestem chora przewlekle i nie powiedziano mi że tabletki się nie wchłaniają) wiec my to jakiś szalony przypadek jesteśmy

Co do snów ja mam same erotyki :D wszystko co mi się śni kręci się wokół sexu ;)

Mama blogerka ja w ciąży z Olą miałam wiecznie stany zapalne jakieś i pieczenia i stwierdziłam ze to od sexu i zaczęliśmy się sexsić z gumą i jest ok :)

agulqa_b ja chciałam być w ciąży i zaszłam od razu wiec to nie reguła

agus no to ja pisałam, i lekarz powiedział ze nie wykluczone po tym co zobaczył na usg jakie zwariowane dziecko ;) powiedział ze mogę wyczuć przy jakimś większym rzucaniu się ;)

Nulini dobrze ze z małą lepiej :)

nulini ja po prostu rzadko spotykam się z tym, że jak komuś zależy to łatwo mu idzie. raczej często słyszę o problemach i staraniach, za to jak komuś nie zależy to mówi, że raz bez zabezpieczenia i jest. stąd moje uogólnienie i wrzucenie wszystkich do jednego wora ;)

Witam w niedzielę
A ja dziś poszłam z rodzinką do Kościoła, stwierdziłam, że jak mam jutro iść do pracy, to muszę zacząć "wracać" do świata, zobaczymy jak to będzie. zaraz jedziemy do teściów na obiad, co tydzień jeździmy, naprawdę lubię te wyjazdy. :) :)

też mam sny, dziś sniło mi się, że urodziłam.. chłopaka i totalnie nieprzygotowana byłam, żadnych ubranek, pieluch i z golaskiem po markecie chodziłam i pampersów szukałam :-):-)

też mam sny, dziś sniło mi się, że urodziłam.. chłopaka i totalnie nieprzygotowana byłam, żadnych ubranek, pieluch i z golaskiem po markecie chodziłam i pampersów szukałam :-):-)

Hahahahahahahahahahahahaha nieźle ;) jak jak byłam w ciąży z Olą śniło mi się ze urodziłam kota ;) i wcale w śnie nie było to dziwne dopiero jak się obudziłam powiedziałam "wtf" :)

jak u was z seksem w 7-9 tygodniu? Bo mi gin powiedział ze w takich wczesnych tygodniach lepiej się wstrzymać ale nie rozumiem w sumie czemu skoro ciąża nie jest zagrożona ani nic :sorry:

femmefatal byłam u gina w 6t1d i niby nic złego się nie działo, matrwił mnie spłaszczony pęcherzyk i mała fasolka (3mm), ale lekarz mi też powiedział, że lepiej się wstrzymać na początku , bo podrażnia tam w środku i lepiej nie ryzykować... ale mam nadzieję, że długo to nie potrwa, bo jest nam coraz trudniej;-)

reklama
Do góry