reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Heh to mój mąż ostatnio jak robił mi hamburgera to stwierdził, że musi mi kotleta rozkroic zeby sprawdzić czy mięso się wysmazylo, bo toxoplazmoza i te sprawy. Śmiać mi się wtedy z niego chciało.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
czesc LAski!
jak Wam dzien mija?
mi Synek dał pospc i wstalismy dzisiaj o 7 nie pamietam kiedy miałam taka miłą niespodzianke zazwyczaj wstajemy 5-5.30;) ide teraz go zabawiac bo zasłużył chłopina;) wieczorem pewnie bede Was nadrabiac przynajmniej spróbuje. Ciagle jestem senna.. jakaś porażka;p

Dzien dobry Kochane :-) widze ze kilka z nas wstaje wczesnie,ja juz w drodze do pracy :-) udalo mi sie zainstalowac dostep mobilny :-)
Milusiego dzionka Wszystkim Mamusiom :-)

A ja miałam wczoraj bardzo miły dzień (nie licząc tego braku USG u lekarza, choć zleciła mi tyle badań, że będzie co robić ;)) Mój mąż na obiad przygotował PYSZNĄ botwinkę i na wejściu podarował mi białą różę z okazji zaciążenia (powiedziałam, że oczekuję kwiatów jak się nam uda ;)) dwa razy pytał czy musi być cięty bo chłop praktyczny, podkreślałam że koniecznie cięte tym razem :p).

On już by mówił wszystkim o naszym stanie, a ja mam poczucie, że przed usg nie chcę, bo nawet nie wiem czy to nie jest ciąża pozamacziczna. No i zapisanie się do mojego lekarza, który mnie zwykle prowadzi graniczy z cudem :(( Ale będę wytrwale polować (miałam iść dziś, ale wczoraj mi zadzwonili że odwołują więc szybko się przepisałam do pierwszego wolnego i dziwna babka mnie przyjęła - napisałam w wątku wizytowym).

Kupiliśmy też rzodkiewki, szamiemy na kanapkach z twarożkiem. A, w sumie też mam nowy objaw - trochę mnie mdli co jakiś czas ale bardzo delikatnie. I mam wielką ochotę na czerwone mięso, którego zwykle nie tykam.

Miłego,słonecznego dnia babeczki:-)
Ja mam dziś takie mdłości (po wstaniu wymioty),że nawet miętusy mi nie pomagają.W pracy księgowa się mnie pyta co ja taka poważna,a ja poprostu zaciskam szczęke i się nie odzywam,bo jak mówie to jest jeszcze gorzej :-p

a ja wsuwam kanapki ze szpinakiem z mojego ogródka, szczypiorkiem pomidorkiem i wędliną z indyka pyyyycha ;D podobno szpinak ma dużo kwasu foliowego więc będę go codziennie jadła;)

A ja już po śniadanku :)
Dziś zaserwowałam sobie ciemne bułeczki z pastą jajeczną własnej roboty no i oczywiście kawka do tego :)

Wymioty zamiast mnie to dopadły mojego męża, bo lata dziś do wc jak głupi od rana.

Dzisiaj mam wolne więc idę się szykować, bo mam kilka spraw do załatwienia :)
O 13:00 fryzjer, a na 17:30 wizyta u gina...nie mogę się już doczekać :D

Witam nowe dziewczyny :)
Ale się rozpisałyście :)
Ja jestem trochę zalatana teraz, codziennie próby do komunii i prawie cały dzień zjechany przez to, ale damy radę :)
Brzuch mnie trochę zaczął pobolewać no i cały czas utrzymują się te przeklęte wymioty bleeeee

mcpearl, demolka będzie dobrze dziewczyny, trzymam kciuki.

uciekam, bo musze jechać na zakupy, miłego dnia dla wszystkich

reklama
Witam się i ja po śniadanku i porannych zakupach i mnie w końcu dopadły te potworne mdłości i mam jeszcze jeden dziwny a wręcz śmieszny objaw a mianowicie gazy matko aż wstyd tyłek mi się nie zamyka ha ha aż wstyd mówić czy któraś z was też tak ma ? czy tylko ja mam produkcje gazów :-D

Do góry