reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hey,
ja dziś idę z Konradem do lekarza po przedłużenie L4 bo ciągle jeszcze ma stany podgorączkowe i cherla. Poza tym im mniej będę w pracy tym lepiej... Ja mam nadzieję, że jak pójdę w poniedziałek do gina to , że już będzie serce i da mi L4 bo muszę szybko uciekać z roboty.

Demolka trzymam kciuki za kolejne badania. Będzie dobrze, zobaczysz...

Agus ja mam z drugiej strony, cały czas mi się odbija :) Jak tu do ludzi iść hehe...

reklama
Dzień dobry Mamcie przyszłe i obecne :-)

Dziś właśnie okazało się, że jestem w ciąży, choć kreseczki na dwóch testach bladziutkie, no ale jednak są ;-)
Nie posiadam się ze szczęścia, w pierwszym cyklu nam się nie udało i teraz "chodziłam po ścianach" z nerwów, na szczęście zaskoczyłam :tak:
Według wyliczeń wychodzi, że urodzę pod koniec stycznia, a moja pierwsza Córa z początku stycznia ;-)

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :-)

Cześć dziewczyny ja w kiepskiej formie :/ nie wiem czy znów nie dobiera się do mnie kolka nerkowa od 7-8 miałam taki bił brzucha (calusienki) plus plecy że aż dzwoniłam po teściową żeby mnie ratowala (zawiozla Ole do przedszkola) wzięłam no-spe i niby minęło ale teraz jestem rąk zmęczona ze ledwo stoję, w podbrzuszu mnie tylko kłuje, no ale Dorotka zleciła żebym dziś leżała i odpoczywała a ona po pracy przyjedzie i da mu skierowanie na badania jakieś żeby tą kolke sprawdzić. Jestem wypompowana, już zapomniałam jak ból może człowieka wymeczyc

Nulini witaj i rozgosc się :)
Doggi współczuję z tą kolka.
Agus wiesz mam podobny objaw heh. Najgorsze jest to, że w ogóle nie jestem w stanie tego kontrolować i mąż się ze mnie śmieje, że jak stary dziad jestem.

Ehh mam jechać do centrum i się coś wybrać nie mogę.
Dobrze, że tego fryzjera mam umowionego to już będę musiała się w końcu zebrać

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję wszystkim za kciuki, z pewnością się przydadzą. Powoli ochłonęłam i staram się na spokojnie podchodzić do wszystkiego choć trudno.
Witam nowe brzuchatki i trzymam za Was kciuki:)

Witam!
Bada, współczuję, czuję to samo, okropność, bleh.... miętusy, że też na nie nie wpadłam, muszę wypróbować
Aladynka, szpinaczek mniam, zajadaj :D
Aguś :D ano gazy męczą mnie także, i wzdęcia okropne od 2 fazy cyklu dotąd właściwie, choć już jakby lepiej.
AZA oby Ci dał to L4
Nulinu - witaj!
Doggi współczuję kolki, oby było już lepiej!
Mężu mój dziś w domku, właśnie poszedł do lekarza, dopadło i jego. Ciekawe, czy dostanie L4, bidulek...

Miłego dnia dziewczyny! Dziś pogoda piękna, a mi się tak wyjść nie chce...

Agus123 ja tez troche mam,wiec nie jestes sama :-)
Dziewczyny wiec ze poruszalyscie juz temat kawy,ale ja pijam na czczo w drodze do pracy,taka pol na pol z mlekiem,myslicie ze to ok?

reklama
Witam

sencha a dlaczego bierzesz pod uwagę pozamaciczną? Ja zawsze na każdej wizycie miałam USG, więc nie potrafie sobie wyobrazic jak można nie zrobić - skoro są dostepne aparaty. Ja byłam w styczniu w szpitalu z podejrzeniem pozamacicznej - beta HCG rosło a ciązy nie było widać. Robili mi w tym celu laparoskopie.
Jeśli nie masz jakiś bóli brzucha, plamień to myśle, że nie masz sie czym martwić.

alecta powodzenia na wizycie - zazdroszczę

agus123 ja też mam wzdęcia, ale to chyba normalne

Doggi współczuję bólu

demollka2 trzymam kciuki żeby wszystko było ok, nie ma co się martwic na zapas

Dziewczyny bardzo bym chciała z Wam zostać przez te 8 miesięcy, ale strasznie się boje. Wizyte mam dopiero 30.05 bo nie chciałam wczesniej, bo boje się że nic by nie było widać, a tylko bym się denerwowała, więc sobie żyje w tej nieświadomości.
Jestem po 3 poronieniach, wiec nie wiadomo co teraz bedzie. Biorę encorton, luteine 2 x200, acard no i codziennie fraxiparyne w brzuch. Na początku miałam plamienia, więc jestem pełna obaw.

Do góry