reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny co Wy się tak dziwicie tym swoim dzieciom,przecież roczne dzieci,to jeszcze bardzo małe dzieci,więc wiadomo,że potrzebują non stop mamy :tak:

reklama
To Filip w sumie nie ma problemu z zazdrością o mnie, ale spać też chce ze mną i jeszcze w nocy cycka woła.

Jak trzeba antybiotyk, to trzeba. Ja w ciąży z Filipem też brałam. Potem przy karmieniu też. Wszystko pod kontrolą lekarza.

McPearl "Być może bolesność w piersiach powróci za kilka dni, ale może się tak zdarzyć, że będzie niewielka, prawie niezauważalna. Najważniejszym elementem rozwoju ciąży jest ocena rozwoju dziecka. Myślę, że kolejna wizyta u ginekologa Cię uspokoi"-cytat z neta,bądź dobrej myśli

To Filip w sumie nie ma problemu z zazdrością o mnie, ale spać też chce ze mną i jeszcze w nocy cycka woła.

Jak trzeba antybiotyk, to trzeba. Ja w ciąży z Filipem też brałam. Potem przy karmieniu też. Wszystko pod kontrolą lekarza.

ja miałąm cała ciąże zagrożoną i oprócz paracetamolu nic nie mogłam brać
ja Domi piersią wogóle nie mogłam karmić, niestety - skaza białkowa

Bada m. Ja się nie dziwię;) Tylko mam obawy, jak on sobie poradzi, jak do domu przyjdzie nowy dzieć, który też potrzebuje uwagi;) Będę wtedy spała z całym stadkiem;)

Filipiamama masz jeszcze 8 miesięcy i zobaczysz jak przez ten czas Twój synuś wydorośleje :tak:a i mąż pewnie pomoże u mnie było 2,5 roku różnicy i po pracy to mąż zajmował się starszym kompał,bawił się usypiał,a ja z maluchem.A do południa na pewno wypracujesz sobie rytm dnia ,spacer,obiad,drzemka :tak:dasz radę
McPearl wspieram i 3mam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&

reklama
doggi ja się mogę zamienić!! Nie boję się dentysty, wszystkie zęby mam poleczone, ale za to na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki brrr. Pierwszy nie był zły, ale po drugim do dziś mam chyba traumę

Ja mam odwrotnie :D Wolę rodzić...

Witajcie nowe mamusie!!!

Do góry