Mama Blogerka
Fanka BB :)
próba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Blogerka to super, ze obie jesteśmy w tym samym terminie
poczytałam trochę Wasze wypowiedzi dziewczyny i może napisze coś więcej o sobie, staraliśmy się przez rok ( znaczy od kwietnia 2013, ale myśleć zaczęliśmy we wrześniu 2012, niestety podczas badań okazało się, ze mam guza jajnika i 01/2013 mi go usuwali, na szczęście wszystko poszło dobrze ;P ).
no i teraz po długim oczekiwaniu, gdy zupełnie nie zakładałam, że w tym cyklu mogło "zaskoczyć" okazało się, ze wyszły 2 kreski, dla pewności robiłam 3 testy
no i chyba dlatego, że sporo czekałam, teraz nie mogę w to uwierzyć
nie odczuwam też żadnych dolegliwości, może poza lekko bolącymi piersiami.
i zastanawiam się, czy jest to możliwe? Wy piszecie o nudnościach, bólach itp, a ja nie mam nic...
a i witaminy wczoraj zakupiłam Falvit mama
nie odczuwam też żadnych dolegliwości, może poza lekko bolącymi piersiami.
i zastanawiam się, czy jest to możliwe? Wy piszecie o nudnościach, bólach itp, a ja nie mam nic...
a i witaminy wczoraj zakupiłam Falvit mama
też mnie trochę ciągnie, ale chyba to, że nie mogę jeszcze uwierzyć, sprawia, że nie łącze tego z ciążą
a badania to my już wszystkie porobiliśmy, poza drożnością jajowodów u mnie, w tamtym mcu dostałam nawet skierowanie na nie, ale powiedziałam, że chce jeszcze poczekać z tym do wakacji i miałam czuja