reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja właśnie siedzę w kolejce u dentysty :'( tak jak poród mnie nie boli tak zęby to moja zgroza i nawet sam dźwięk tej maszynki do wiercenia mnie boli ;(

reklama
bada ja pytałam o rutinoscorbin, bo tak mi coś w głowie szumiało, że kiedyś lekarka mówiła żeby nie brać rutinoscorbinu.

doggi ja się mogę zamienić!! Nie boję się dentysty, wszystkie zęby mam poleczone, ale za to na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki brrr. Pierwszy nie był zły, ale po drugim do dziś mam chyba traumę

Doggi mam tak samo,do tego stopnia,że nawet z dziećmi staram się wysyłać męża do dentysty.Nie wiem czy wiecie,ale leczenie kanałowe w ciąży i 6 tygodni po porodzie jest na kasę chorych,tylko dentyści o tym nie mówią,koleżanka z innego wątku jest dentystą i pisała jakie mamy ulgi w ciąży

Witam! Serdecznie Wam gratuluję i marzę żeby do Was dołączyć :-) Czekam na zrobienie testu, ale ostatnie dwa cykle miałam bardzo nieregularne. Przedostatni trwał 34 dni a ostatni 24 :no: W tym cyklu czułam jajeczkowanie między 13-15 dniem. Dziś jest 26 , myślę że w poniedziałek mogę już zrobić teścik. To będzie 29 dzień. Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy !!

Hej, właśnie wpadły mi w rączki wyniki drugiego testu b-hcg
środa: 848
piątek: 1950
czytałem, że po 48h skok hormonu średnio wynosi 66%, tutaj mamy grubo ponad 100%, ciesze sie, a jednocześnie troszkę sie martwie

Gund, nie ma co się martwić. Skok hormonu to kwestia indywidualna. U mnie po takim czasie HCG wzrosło trzykrotnie i lekarz nie widział problemu, wręcz przeciwnie.

gratuluje takiej bety a z lekami dziewczyny uwaga byłam na pogotowiu o miałam wysoką temperature i lekarka powiedziała mi że w ciąży z antybiotyków tylko duomox a na gorączke tylko paracetamol

reklama
Do góry