reklama
bada ja pytałam o rutinoscorbin, bo tak mi coś w głowie szumiało, że kiedyś lekarka mówiła żeby nie brać rutinoscorbinu.
doggi ja się mogę zamienić!! Nie boję się dentysty, wszystkie zęby mam poleczone, ale za to na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki brrr. Pierwszy nie był zły, ale po drugim do dziś mam chyba traumę
doggi ja się mogę zamienić!! Nie boję się dentysty, wszystkie zęby mam poleczone, ale za to na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki brrr. Pierwszy nie był zły, ale po drugim do dziś mam chyba traumę
bada m.
Fanka BB :)
Doggi mam tak samo,do tego stopnia,że nawet z dziećmi staram się wysyłać męża do dentysty.Nie wiem czy wiecie,ale leczenie kanałowe w ciąży i 6 tygodni po porodzie jest na kasę chorych,tylko dentyści o tym nie mówią,koleżanka z innego wątku jest dentystą i pisała jakie mamy ulgi w ciąży
Witam! Serdecznie Wam gratuluję i marzę żeby do Was dołączyć :-) Czekam na zrobienie testu, ale ostatnie dwa cykle miałam bardzo nieregularne. Przedostatni trwał 34 dni a ostatni 24 W tym cyklu czułam jajeczkowanie między 13-15 dniem. Dziś jest 26 , myślę że w poniedziałek mogę już zrobić teścik. To będzie 29 dzień. Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy !!
mamii
Filipiamama
Gund, nie ma co się martwić. Skok hormonu to kwestia indywidualna. U mnie po takim czasie HCG wzrosło trzykrotnie i lekarz nie widział problemu, wręcz przeciwnie.
reklama