reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Pewnie coś tam jeszcze podokupuję, bo się nie powstrzymam, ale nie ciągnie mnie już i teraz, bo ja nadal mam frajdę z kupowania Filipowi ciuszków. On jeszcze taki malutki
No i myślę czy przyda mi się wózek rok po roku.
No i myślę czy przyda mi się wózek rok po roku.
bada m.
Ja tam też myślę o zakupach,jak tylko wyjdę od lekarza to cosik maluszkowi kupie,a w szafie wisi malutka sukienusia,tak aby przywołać do nas malutką panieneczkę,a i licytuje na allegro spodnie ciążowe,a gondole do wózka kupiłam w lutym bo mam świetny wózek 3 kołowy po Mikim i tylko gondoli potrzebowałam
To ja mam ubranka chłopięce,moje i jeszcze 2 letniego bratanka mojego i 2 bratanka męża,więc jakby co będzie wymianka ;-)
zresztą ja mam wszystko oprócz fotelika samochodowego
To ja mam ubranka chłopięce,moje i jeszcze 2 letniego bratanka mojego i 2 bratanka męża,więc jakby co będzie wymianka ;-)
zresztą ja mam wszystko oprócz fotelika samochodowego
Ostatnia edycja:
McPearl
Ja już jedne spodnie ciążowe kupiłam ;-) marzy mi się za to wózek X lander move. Mamy po młodym X landera xa ale tamten jest przodem i tyłem a xa już tylko przodem. Zobaczę na co mi się uda męża namówić
Aguś uff no to najważniejsze że z dzidzią jest oki Mi na osłabienie i gorączkę gin kazał *spam* brać i jest git
Zazdroszcze Wam dziewczyny, na start nie musicie wszystkiego kupować. U mnie będzie pierwszy bobas a mam 3 starszych braci, czuje że zanim moim rodzicom powiemy to muszę im relanium podać hihi padną ze szczęścia
Zazdroszcze Wam dziewczyny, na start nie musicie wszystkiego kupować. U mnie będzie pierwszy bobas a mam 3 starszych braci, czuje że zanim moim rodzicom powiemy to muszę im relanium podać hihi padną ze szczęścia
bada.m to ja ten wor ciuszkow na dziewczynke kupilam niedawno jak juz w ciazy bylam a niewiedzialm jeszcze zreszta ja duzo kupuje ubranek malusich i zbieram bo czesto w rodzinie jak nie rodzenstwo to kuzynostwo spodziewa sie bobaska wiec dobra ciotka sle paczke a ja je kupuje za grosze albo zbieram od znajomych tutaj albo pchle targi albo sklepy no i wlasnie ostatnio tak wyszlo ze mam z 5 rzeczy nowych dla chlopca a reszta dla dziewczynki cala sterta ..ale ja to wariatka jestem takze dzis chcialam juz kupic butelki sterylizator bo byly w promocji cudem sie powstrzymalam haha a obiecalam sobie ze zaczne kupowac po 6 miesiacu a dotego czasu to jak tak dalej bedzie skompletuje wszystko...
bada m.
To ja mam taki
reklama
Ja w pierwszej ciąży od razu wszystko kupowałam. W drugiej, która poroniłam podchodziłam bardzo ostrożnie do wszystkiego. Na wątku sierpniówek bardzo się nie angażowałam, suwaczek miałam późno i do końca nie napisałm nic w watku poznajmy się i się śmieję, że sobie wykrakałam. Dlatego teraz wszystko zrobiłam od razu a co...
Dziewczyny, założyłam wątek zakupowy, tam wzrucajcie wszystkie wózki, ciuszki itp....
Dziewczyny, założyłam wątek zakupowy, tam wzrucajcie wszystkie wózki, ciuszki itp....