reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alectaodstaw płynny puder bo to najgorsze dziadostwo. Smaruj go tym fioletem. Mojego nic nie swedzialo jak fioletem smarowałamt. Wszystkie moje koleżanki używały fioletu bo puder nadkaża. Dziwne, że lekarz Ci tego nie powiedział.

Ostatnia edycja:
reklama
Aza777 pediatra w ogole nie kazala niczym smarowac ogólnie tylko kąpać w nadmanganianie i syropy przepisala, ale młoda w nocy tak mi płakała, że czymś musialam posmarować i jej pomoglo. Juz nawet część krostek jej zeszla.
Agus trzymam mocno kciuki :-)

Agus, to były bardziej plamienia, takie jakby spływały po nocy, ale utrzymywały się tydzień więc lekarz kazał luteinę i troszkę ograniczyć dźwiganie Filipa. Niech przyjdzie i mi pokaże jak to zrobić;)
Trzymam kciuki!!!

Moi chłopcy też mieli ospe razem i też smarowałam tym fioletowym (piochtanina) co kiedyś się pępuszek smarowało,to jest skuteczniejsze
agus trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam nowe styczniówki!
Aguś trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
To są nas trzy Agnieszki z lubuskiego hehhe

Ostatnia edycja:
Hormony zaczynają mi już wariować.
Nie wiem co to bedzie później jak ja już teraz rycze na widok rodzacego sie dziecka w tv...

agus123 trzymam kciuki!

alecta nic mi nie mów o hormonach! Ja dziś pił dnia przeryczalam ze mam życie do du.py ze jestem uwiazana, w klatce, nic nie mam z życia, stary nie wiedział co robić a ja rycze jakby mi pół rodziny wybito, po czym nagle stwierdziłam "Aaaa wkręcam sobie jakieś głupoty" i spokój był a stary silnie skolowany ;)

agus123 aha ja mam 27 lat (w czerwcu)

Witam nowe dziewczęta.

dziewczyny wróciłam od lekarza jak narazie z dzidzią wszystko gra oczywiście dostałam dufaston i luteine i kontrola za 2 tygodnie :happy2: aż mi ulżyło

reklama
Do góry