reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja na ciśnienie nie narzekam, ale mam ciągle zadyszkę jakbym już byłą przed porodem :) i mdli mnie całe dnie niemiłosiernie

reklama
witajcie dziewczyny ciesze sie że jest was tak dużo już w poniedziałek byłam u lekarza było wszystko ok a dziś biegnę znowu bo zaczełam krwaic i bardzo sie boje

aguś nie martw się plamienie nie zawsze oznacza najgorsze. Lekarz Cię zbada i wszystko bedzie ok :)

bada potem to będzie zima, a zimą nigdzie się nie ruszam:-p:-p;-)

język jak byłam w ciąży z synem też tak miałam dostałam wtedy luteine teraz też sobie zaaplikowałam a czytam że ty jesteś z lubuskiego tak jak ja i też 3 dzidzia

jeżyk :) :) tak miało być :)
A Ty planowałaś trzeciego szkraba?? A jakie masz dzieci? w jakim wieku? No i nie mów, że masz na imię Agnieszka, bo jeśli tak to łączy nas coraz więcej:-):-)

reklama
Ja w poprzedniej ciąży też brałam luteine, bo miałam plamienie nie wiadomo skąd.
W ogole tak bym chciała być już po wizycie, wiedzieć, że serduszko bije i jest wszystko ok.
Chwalilyscie sie juz rodzinie o ciąży?
U nas wie tylko siostra mojego męża.
Powiem szczerze, że najchętniej powiedziałabym dopiero po porodzie, bo nasza rodzina czasami traktuje nas jak dzieci i zamiast sie cieszyć z nami to będą przeżywać, ze jak my sobie rade damy i w ogóle co nam do głowy przyszło, bo przecież 3 dzieci w dzisiejszych czasach to jakaś anomalia :-/

Do góry