reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Ja na ciśnienie nie narzekam, ale mam ciągle zadyszkę jakbym już byłą przed porodem :) i mdli mnie całe dnie niemiłosiernie

reklama
witajcie dziewczyny ciesze sie że jest was tak dużo już w poniedziałek byłam u lekarza było wszystko ok a dziś biegnę znowu bo zaczełam krwaic i bardzo sie boje

aguś nie martw się plamienie nie zawsze oznacza najgorsze. Lekarz Cię zbada i wszystko bedzie ok :)

bada potem to będzie zima, a zimą nigdzie się nie ruszam:-p:-p;-)

język jak byłam w ciąży z synem też tak miałam dostałam wtedy luteine teraz też sobie zaaplikowałam a czytam że ty jesteś z lubuskiego tak jak ja i też 3 dzidzia

jeżyk :) :) tak miało być :)
A Ty planowałaś trzeciego szkraba?? A jakie masz dzieci? w jakim wieku? No i nie mów, że masz na imię Agnieszka, bo jeśli tak to łączy nas coraz więcej:-):-)

reklama
Ja w poprzedniej ciąży też brałam luteine, bo miałam plamienie nie wiadomo skąd.
W ogole tak bym chciała być już po wizycie, wiedzieć, że serduszko bije i jest wszystko ok.
Chwalilyscie sie juz rodzinie o ciąży?
U nas wie tylko siostra mojego męża.
Powiem szczerze, że najchętniej powiedziałabym dopiero po porodzie, bo nasza rodzina czasami traktuje nas jak dzieci i zamiast sie cieszyć z nami to będą przeżywać, ze jak my sobie rade damy i w ogóle co nam do głowy przyszło, bo przecież 3 dzieci w dzisiejszych czasach to jakaś anomalia :-/

Do góry