reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Juz w domu, przedszkole pozegnane do września, Cyprian zadowolony.

Mi w ciąży zęby się nie psuly, w ogóle juz nie pamiętam kiedy u dentysty byłam.

Tez mam urlop od dzisiaj:)

Niunia witaj!

Bada to ja mam pomysł. Jedziemy na weekend w lubuskie np. pod namiot nad jakieś jeziorko i dojeżdża do nas Jezyk :)))) Świetny plan prawda?

Ostatnia edycja:
Jezyk ja kiedyś byłam w Niesulicach pod namiotem i mieliśmy super miejscówe nad samym jeziorem. Niestety pogoda nas pogoniła...

Dziewczyny, jestem mocno w szoku ale poczułam 3 kopniaczki. Pomyślałabym, że to co innego ale znam to uczucie i normalnie aż mi serce stanęło... Dziwne... Konrada poczułam lekko w 15tc a już tak lepiej to 17tc. Wiem, że przy drugiej ciąży szybciej ale coś mi się wydaje to niemożliwością...

emilchen, ja nie cierpię takiego wylegiwania, ale to mi z wiekiem przyszło, bo liceum i studia to mogłam spać do 11, a teraz jak nie wstanę przed 9 to murowana migrena na 3 dni...

Nulini ach to Ty :-D mnie tam nic nie przeszło, od wieków jestem śpioch i mimo, że w tygodniu wstawałam (do pracy) ok. 6.00 to w każdy weekend odsypianie do 10-11, czyli nie mam tak, że mi się organizm przyzwyczaja czy przestawia, nie da się go oszukać :-p ludzie mówią, że w weekendy budzą się bez budzika o stałej porze, ja nie. Na szczęście mój mąż ma podobnie (może nie aż tak ale też nie jest rannym ptaszkiem). Ale coś czuję, że jeszcze nas dziecko ustawi do pionu :-D

?W sumie zazdroszczę, bo masz dłuższy dzień jak wstajesz wcześnie.

Niunia, witaj I rozgosc sie.

Ja teraz nic nie czuje, wlasciwie to gdyby nie to ze mi brzuch rosnie I wszystkie staniki sa za male to bym nie czyla, ze jestem w ciazy :)

reklama
Emilchen - może po porodzie aż tak dużo się nie zmieni i będziesz mogła spać długo. ;) Mojej kumpeli roczna córka idzie spać o 20 a wstaje dopiero o 9. :)
Co ja bym dała, żeby mój pospał chociaż raz do 7... No ale mój budzik bez funkcji dżemki ustawiony jest na 6. Nawet jak go położę spać o 22 to i tak później niż do 6 nie pośpi. Ale przynajmniej jak drugie się urodzi nie będzie szoku związanego z porannym wstawaniem. Chociaż marzy mi się, żeby drugie dziecko wstawało koło 8. Dzięki temu miałabym 2 godziny rano żeby poświęcić czas tylko i wyłącznie Antkowi by nie czuł się odrzucony. Marzenia! :)

U mnie brzucha nadal nie ma. :/ I tak się głupio zastanawiam, w co się ubiorę na wesela w lipcu i w sierpniu, gdy brzuszek już pewnie będzie, ale będzie malutki i bardziej wyglądał na przejedzenie czy wzdęcie niż na ciążę.

Do góry