reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My mieliśmy psa.
Niestety jak jechaliśmy do Włocławka zatrzymaliśmy się żeby mógł się załatwić i tyle go widzieliśmy :(
Szukaliśmy go po lesie, wołaliśmy, ale nigdzie go nie było.
Po godzinie stwierdziliśmy, że już go nie znajdziemy i wtedy okazało się, że wpadł pod samochód :(
I teraz nie chcę już żadnego psa, kota ani innego zwierzęcia.
A jego miskę i smycz do dziś jeszcze w samochodzie mamy

reklama
Hej. Właśnie wróciłam od dentysty. Pół gęby mnie boli :eek: żeby za przysparzanie komuś bólu jeszcze trzeba było płacić...
My kota mamy od roku. Trochę żałuję, że go wzięliśmy. Będę walczyć z nim by nie właził do łóżeczka. Plus samo utrzymanie tego głodomora trochę mnie kosztuje. Polak mądry po szkodzie. Mogłam pomyśleć za kilka lat dopiero przytaszczyć jakiegoś zwierzaka. Ale teraz już musi być. Wykastrowany jest, pół nocy siedzi na dworze, z drapaka korzysta...nie jest źle.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :)

Mocno ściskam wszystkie plamiące, będzie dobrze dziewczyny, po prostu musi. Ja już nie plamię i dzisiaj idę do pracy, zobaczymy jak to będzie, jeśli się okażę, że plamienia wrócą (tfu, tfu) to pewnie pójdę już na zwolnienie do końca.

A tak z innej beczki? Co dziś macie na obiad??

nieobecna slysalam o przypadkach plamienia bez powodu i najczesciej bylo wszystko ok, u mnie jak krwiak sie powiekszy to bedzie kiepski final. ja zaczelam 25maja, fakt male przerwy byly, ale byly tez i ostre krwawienia zywoczerwona krwia. dzis bedzie usg mi robil, zyje nadzieja ze krwiak sie zmniejszyl

co do zwierzat w domu my mielismy kupic na koniec tego roku malego pieska gdybym nie zaszla w ciaze, ale ze bedzie dzidzia to pieska nie bierzemy. oboje mamy taka prace ze czesto nas nie ma w domu i to po 12h najczesciej. poza tym w boku chyba jednak pieski sie mecza mam wrazenie, wolalabym domek swoj,. ale pewnie i na to czas kiedys przyjdzie ;)

Tolkiena władcy pierścieni kozak :) cudo :)
Elfy, krasnoludy lubię to :)

Popieram :-)

Co do włosów ja od listopada nie farbuje i chce żeby mi mój naturalny odrosl później mi się ciemna czerwień marzy teraz nie zrobię bo nie chce rozjaśniac znowu ;-) zobaczymy ile jeszcze wytrzymam tyle dobrze ze po ciąży włosy rosną w błyskawicznym tempie :-D w końcu może uda mi się zapuścić :-D będę na kompie to zerkne na te kosmetyki ;-) mi Fryzjerka poleciła olejek arganowy i faktycznie jest dobry tyle ze ma nieprzyjemny zapach a to najlepiej na noc zostawić

&&&&&&& za wszystkie wizytujace dzisiaj :-):-)

Sencha - hehe ja takie doły to i bez ciąży mam :-D jak teraz mają się nasilać to już chyba zacznę panikować :p

Alecta - Ojoj znam ból psujacego się auta cholerna skarbonka :sorry:
Oby udało się naprawić przed wyjazdem ;-)

Nieobecna polecam Cornish Rexy tez nie gubią sierści jednak nie są takie lyse ;-) moja drapie drapak i nic nie broi :p mój też nie chciał z początku bo niby brzydkie a po kilku dniach juz wielka miłość była :p

Agulqa będzie dobrze trzeba myśleć pozytywnie :-)

Jezyk o kurde :-o zapomniałam mięsa wyjąć :-/ o ile zdazy się rozmrozic to gulasz będzie :-D:-D:-D

No to nadrobilam :-) ja musze za robotę się wziąć ale to mi pewnie z godzinkę zajmie no i wyzwanie na dziś ubrać się i wyjść z domu chociaż po zakupy :-D boże jakiego mam okropnego lenia :no:

Ł w ramach niespodzianki zorganizował wczoraj przyjazd mojej siostry i kumpla, oboje z Poznania. żeby zabić nudę i skoro już nie plamię poszliśmy na dosłownie 20min na spacer. z czego jakieś 10 przesiedzieliśmy nad jeziorem bo mamy 100m od bloku ;) no i po powrocie już plamiłam. chyba już nie będę zabijać nudy

Witam się poniedzialkowo :)

agus kciuki zaciśnięte od razu jak wrócisz pochwal się :)

Sencha to ja takich strzałów nie miałam z Olą i teraz też nie mam ale za to WŚCIEKŁA jestem jeden dzień spoko i wesoło i super a następnego dnia wstaje i wkurza się ze buty mojego T krzywo stoją i chodzę i krzyczę tylko, nie mogę tej złości ogarnąć :(
Co do kurzajek współczuję, ja walczę od 2 lat!! Miałam mrożone i jedyne co z tego miałam to ból przeokropny (przy paznokciach mam i to najczulsze miejsce) i mi się po wymrażaniu rozprzestrzenily jeszcze raz tyle wyszło :/ ale mój szwagier miał prądem jakoś robione i po pierwszym razie zniknęło mu a miał naprawdę duża.
Puki co próbuje mrozić schollem i się zmniejszyły po pierwszym razie wiec jest nadzieja ;)

gosiane keratyna to w ogóle cudo :)

nieobecna i kciuki za ciebie :)

McPearl ile taki kot może zjeść, kota można wszystkiego nauczyć miałam 4 i żaden nie wchodził do łóżek, nic poddawane nie było w ogóle koty to cudne stworzenia, ja jestem zaklinaczką kotów wszystkie mnie lubią nawet te które nie.lubią nikogo do mnie przychodzą i się tulą za to psa KYZ NIGDY NUE WEZMĘ ten nasz niby taka mądra rasa... Jak piękny tak samo głupi. Wszystko niszczy, gryzie, drapie na spacerze szarpie tak ze raz dziennie leżę w kałużach, nie słucha i nie uczy się komend. Przeczytałam dokładnie 15 książek, konsultowalam z treserem i nic ja swoje on swoje.... Na ogrodzie zostawić nie można bo płot porozgryzal, rozszarpal basen (zrobił nam bagno z trawnika) a na koniec jakimś cudem otworzył oli piaskownice i zjadł wszystkie foremki, wiaderka i łopatki... W domu jak zostaje to tak potrafi skakać ze zwala wszystko z półek, gazety rozszarpal, piloty od tv i nc+, ściąga kurtki z wieszaka u je rozszarpuje a ostatnio nawet otworzył w kuchni szafkę gdzie są śmieci wyjął cały worek i zaniósł na swoje miejsce wiec cały dół był w śmieciach :( wiec jak wychodzimy to krzesłami zostawiamy kuchnie. Schody i przedpokój a i tak zawsze coś sobie znajdzie :(

A my jedziemy dziś do Liberca do Czech (zoo fajne niby mają) bo nasza Ola kończy dziś 3 lata :) a wieczorem tesciowie wpadają na tort :) zrobiłam tort bezowy z kremem z bitej śmietany i mascarpone z toną świeżych truskawek :)

reklama
Doggi jaka ty masz rasę psa? Masakra :-o
Najlepszego dla Oli!!! w jakimś zoo w Czechach byłam takim co autem się jeździło super sprawa nie wiem czy to to samo ;-)

Do góry