reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Żelka ja jestem zainteresowana kosmetykami w każdej postaci daj linka do tej strony chętnie zajrzę :)

jezyk tylko obcięcie pomoże bo to co zniszczone juz się nie naprawi tylko wyżej idzie, moja szwagierka z włosów do pół pleców musiała ściąć na krótko na chłopaka bo były tak wysoko zniszczone

Ale dobra odżywka WAX jest moje sztywne druty po niej stają się prawie miękkie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama Blogerka,femme fatal ja tez pochlonelam Cobena,ogolnie kryminaly lubie :-) ale nie tylko :-)

Rosol gotowalam wczoraj,tez mnie naszlo :-)

Co do zwierzatek to tez kocham wszystkie a teraz mamy maltanczyka :-) jest superowy :-)

Zaraz z kompa wrzuce linka. Od kosmetykow do twarzy, przez wlosy, po rece i stopy. Przez husteczki do pupy dla maluchow. Jak cos to sie pytajcie duzo z tych kosmetykow testowalam na sobie. Jak bede wiedziala to podpowiem sa tez opinie w necie o wiekszosci.

Jezyk wlosy jakie? Malowane? Przeuszczajace sie czy przesuszone? Sa specjalne spraye do wzmovnienia wlosow i na porost z chili ale na jasnych wlosach moga zostawiac ciemniejsze plamy po aplikacji. Co do zniszczonych koncowek to reanimowac raczej sie nie da, ale poprawic wyglad owszem ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Ok czekam na linka, a tymczasem uciekam do łóżka wypachniona moim cudzym żelem pod prysznic la pettit marselie (nie wieśniak się.pisze) zapach cudo :)

witam was mamusie wlazłam napisać abyście trzymały za mnie kciuki bo dziś na 13 wizyta u ginekologa oczywiście po wizycie napisze co i jak na odpowiednim wątku miłego dnia

Hej dziewczyny :) W ten weekend zaliczyłam pierwszą ciążową załamkę - obniżenie nastroju takie że hej! Zamartwiałam się chyba wszystkim (co mi się z reguły zdarza tylko przed okresem :p) - że musimy się przenieść z mieszkania które wynajmujemy, że nigdy nie kupimy własnego i tym podobne.

Dziś wszystko ok.

Aha, likwidowałam kurzajki u podologa - jak na razie wszystko odrosło. Kieruję się więc ku domowym sposobom i będę sobie przykładać skórkę cytryny moczoną w occie. Na lipiec umówiłam się na wymrażanie do dermatologa, bo chcę to zlikwidować przed dzieciątkiem.

Ale cudo znalazłam na sieci :) Kurtkę do dziecionoszenia i na okres ciąży :) Zastanawiam się, czy moje podłe umiejętności szyciowe umożliwiłyby mi uszycie takiego cuda:

https://www.etsy.com/listing/169977294/maternity-maternity-jacket-maternity?ref=shop_home_active_16

Co do kosmetyków - bezskutecznie szukam jakiegoś eko filtru. Niestety większość nie nadaje się do użycia, nawet jak mają całkiem fajny skład...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry