reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

femme u nas ustalone, że dziecko od razu bierze nazwisko Ł. tzn on tak chciał, a ja jakoś nie bronię się przed tym :)

co do alladynek nie jestem przekonana, nie wiem, nie widzę się w takich spodniach ;)

reklama
Dla mnie nie było opcji żeby moje dziecko miało inne nazwisko niż ja ;-) ale każdy ma swoje jazdy jak ja to mówię :-D

Ja dalej w łóżku gnije :p K posprzatal robi obiad... Wynagrodzila bym mu to :-D :-D jak u was z seksem w 7-9 tygodniu? Bo mi gin powiedział ze w takich wczesnych tygodniach lepiej się wstrzymać ale nie rozumiem w sumie czemu skoro ciąża nie jest zagrożona ani nic :sorry:

U mnie też mąż posprzatal, obiadek właśnie zjedlismy, ale ja mu niestety nie wynagrodzeń, zakaz całkowity:(

Mi ginka mówiła ze jak jest wszystko ok. To można się przytulac.

femme my wiemy, że ja i tak niedużo później będe brała nazwisko Ł.

jeśli chodzi o seks mi mówili, że jak jest wszystko ok to nie załować. my niestety mamy zakaz totalny

Cieszyłam się ze w tej ciąży nie mam wymiotow. Długo się nie nacieszylam. Dziś od rana wymioty

A lodówki jeszcze nie przywieźli. Mam nadzieje ze nie nawala

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Własny ogródek...ach... :)

Właśnie pichcimy późny obiadek: ziemniaczki, mielone i sałatka z fasolki szparagowej

Dziś znów meczowa noc :)

reklama
Ja pierogi wcisnelam w siebie

Mamablogerka współczuję ja się czuje źle ale nie wymiotuje póki co strasznie nie lubię wymiotowac :no: pewnie jak każdy ale dla mnie to traumatyczne wręcz :-/

Jezyk zazdroszczę ogródka :yes:

Do góry