reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

bada.m w pierwszej ciąży prenatalne robiłam gdzie indziej bo moja lekarz nie miała dobrego sprzętu. Teraz u mojego giną robie

Nulini moja miała zinat i strasznie po nim wymiotowala

Wczoraj kupiliśmy lodówkę ale z mega przebojami. Najpierw do media Markt pojechaliśmy i tam znaleźliśmy taką jak chcemy. Jednak dostawa dopiero do wtorek.zadzwoniłam na infolinię Saturn zapytać czy też taka mają,w którym sklepie i jaka cena. Okazało się ze w jednym jest i cena ta sama a dostawa na następny dzień. Wiec powiedziałam ze ja rezerwuje i juz jadę do sklepu. Tam po zapłacie za lodówkę skierowano nas do innego działu by ustalić godzinę dostawy.wcześniej przed zapłata upewnilam się czy napewno w sobotę ja przywioza. Babka mi w tym dziale mówi ze najwcześniej wtorek. No w szoku byłam. Mówię jej ze co innego ustalalam i tylko dlatego po nią przyjechałam. Babka ze nie ma mozlwosci a infolinia nie zna się. To jej mowie ze rozmowy nagrywane są. Mąż się wkurzył a ona z tekstem czy zwrot robimy. To jej mowie ze tak. Kazała nam iść do punktu informacyjnego po zwrot Pieniędzy. Tam facet w szoku o co nam chodzi. Okazało się ze.jednak dostawa może dziś być.wieczorem będę miała moja lodówkę :-)

AZA777 dopiero zobaczyłam Twoja wiadomość. Mi już nie tyle o cene chodziło tylko by mieć tą lodówkę na juz

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
femme fatal tak, ślubu nie mamy :) zaręczeni też nie jesteśmy ;) o dzidzie zaczęliśmy się starać, a na ślub mamy czas. i tak wiemy, że chcemy być ze sobą już zawsze, ale jakoś do papierka nam się nie spieszy. jak już bobas będzie to wiadomo, że łatwiej będzie jak będzie zalegalizowane wszystko, dlatego myślimy nad chrztem i ślubem razem.

megami kilku lekarzy mi tak mówiło i położne. macica bardzo jest unerwiona i ukrwiona w ciąży, a skurcze dla nas są teraz niebiezpiecze.

dziewczyny macie jakiś sposób na nocne koszmary? dziś nad razem obudziłam się z przerażeniem. śniło mi się, że byłam na usg i serduszko dzidzi nie biło, od razu zabieg czyszczenia macicy. obudziłam się ze łzami w oczach i nawet pojęcia nie macie jak bardzo nerwy przed poniedziałkową wizytą urosły ;(

Mama Blogerka, Tosia przeważnie ma Zinnat, raz Klacid, ale nigdy przebojów nie mieliśmy... A z lodówką dobra akcja!

U nas nocka rewelacyjna! O 20 podałam Młodej paracetamol, bardziej tak "zapobiegawczo", później się budziłam o północy i o 4, żeby kontrolować, czy nie rośnie, ale nie, spała do 8 bez gorączki, na śniadanko pięknie zjadła parówkę z chlebkiem, a teraz się bawi
1zIggET8dLQXapoHBAA7

I Laski, trzymajcie kciuki, bo może jednak nasz wyjazd do Brna wypali, tylko w weekend 26-29 czerwca
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Jak ja lubię jak mąż ma wolne :-)) Śniadanko do łóżka wszystkim się zajmie a ja leżę plackiem i ani myślę wstać :-D

Mecz rewelacja byliśmy za Holandią wiec bajka hehe :-D

Doggi ty się z tym nameczysz :-/ a wiesz ze tez kiedyś u nas wstawialam taka tabelkę i było ok próbowałas zrobisz zrzut ekranu do painta i jako zdjęcie w JPG wstawić?

Mamablogerka no to niezle przeboje z lodówka ważne ze w końcu się udało i lodówka juz w domu :-)

Agulqa ja też ślub brałam jak Nina miała prawie 4 lata ;-) na pewno jest wygodniej z papierkami no i później juz pojawia się pytanie czemu tata ma inne nazwisko niż my :-D bo młoda miała oczywiście moje :p współczuję koszmarów niestety one się biorą z obaw które siedzą w głowie może próbuj przed snem czytać jakąś fajną książkę mi często się wtedy ani fabuła ze mną w roli głównej haha albo myśleć o czymś przyjemnym ;-)

Nulini super ze Tosi lepiej :-)

femme- nam też mecz się baaaaaaaaaardzo podobał, nie spodziewałam się aż takiego wyniku:-):-):-)

Witam się sobotnie i idę polegiwać dalej, chłopaki chatkę ogarnęli, więc jest czysto i pachnąco, a ja dziś się czuję jak prawdziwa królowa:tak::tak:

nulini- kciuki zaciśnięte

Witam babeczki :-D
ja dziś i jutro pracuje w terenie,mamy obchody dni miasta i jesteśmy organizatorami więc pracuje,ale nie tak długo jak w zeszłym roku (plus ciąży) tak więc piszcie mało,abym nadrobiła i dużo wypoczywajcie :happy2:i idźcie do Lidla po alladynki ja juz mam,fajne,wygodne :-)

reklama
Do góry