reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nieobecna to co innego. Mój jak ma drgawki to tylko jeden raz i koniec. Jakby miał kilka w ciągu dnia to też bym pojechała. W sumie ciekawe dlaczego tak ma, badali Go pod jakimś kątem?

Nulini zapomniałabym... zdrówka dla Tosi...Bidulka mała....

Doggi to kiedy otwarcie restauracji? Gdzie mamy przyjechać? :)))

Dziwne to z tym brzuchem. W 8 tc to macica jeszcze pod spojeniem lonowym, aż tak jest wrażliwa? Ale pewnie, ze lepiej dmuchać na zimne. Ja jeszcze nie mam odruchu głaskania brzucha :p

U nas też mecz. Kibicujemy Holandii :D

wstawiłam tabelke ale dalej mała u mnie na kompie zajmuje caly monitor i tzreba przewijac a jak na bb wrzucam to małe gów.ienko ;( na dziś dosyc tabelki jutro kolejne podejscie

Mamablogerka zapomniałam Ci napisać, że my to kupujemy sprzęty w Neo24 i zawsze jest dużo taniej niż w Media Markt

Gab
i u mnie na szczęście meczu bo mój mąż nie lubi piłki nożnej ku mojej uciesze :)))))

reklama
witam wszystkie mamusie w sobotni poranek jakoś spać nie idzie już trzeba na zakupy się zebrać ale w planach mam dziś błogie lenistwo:-D

Do góry