reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ano, trzeba zaczekać, aż te wszystkie płyny się unormują w niej te kilka godzin.

Nulini, jak Tosia się dobrze czuje, wygląda na zdrową, to chyba ok, tylko obserwować. Tą 38 bym zostawiła, organizm zwalcza pewnie jakieś paskudztwo, to niech wybije skutecznie ;)

Ostatnia edycja:
można tylko na jednym boku,facet teraz w lutym tak nam przywiózł,spytaj w sklepie na którym,oni wiedzą,a po ustawieniu minimum 12 h musi postać i dopiero można włączać,ale to już doczytasz w instrukcji

odkurzyłam,zrobiłam małosolne a teraz biorę się za zapiekankę :happy: do pracy mam na 16

Ja myślałam o lodówce Indesit,beko lub samsung
Za dużo czasu na myślenie nie mam bo musze ja dziś kupić
Mamy tylko górna granice cenowa max 2000 zl

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Moja siostra kupila niedawno super lodowke samsunga za 1500zl w sklepie internetowym i jeszcze jej do domu przywiezli i wniesli :)

My mamy lodówkę Samsunga- polecam :) pralkę Whirpool i tez polecam, taka z załadunkiem 6 kg :) to juz druga nasza taka pralka, pierwszą zostawiliśmy w drugim mieszkaniu :)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

O rany, znowu tyle nadrabiania :)
U nas zaczeły się mistrzostwa, nie to żebym była jakąś zagorzałą fanką (mój maż tym bardziej) ale są zespoły, które lubimy zarówno oglądać jak i tak wizualnie (to ja :) )i wczorajszy mecz Brazylii należał do jednych z nich. Poza tym odkąd moi chłopcy trenują piłkę, to stali się fanami sportu i o ile młodszy nie czekał na wczorajszy mecz tylko poszedł spać, o tyle starszy poszedł spać już o 18 i kazał się obudzić o 22 na mecz :) No i oglądał do końca.

Dzisiaj pojechał na wycieczkę jednodniową, ale rano wstał rześki, więc da radę.

U mnie dziś na obiad racuchy z jabłkami, szybciej się je robi niż naleśniki i więcej z patelni schodzi :)'

A poza tym mąż mi zrobił niespodziankę i wczoraj przyszedł nowy telefon:-):-):-) cieszyłam się jak dziecko

Nulini ale młoda wzięlo dobrze chociaż ze uśmiechnięta ;-) zdrówka dużo!

Filipiamama udanego wyjazdu :-)

Doggi powodzenia na wizycie :-)

Mamablogerka a czemu nici z kolacji?

Zelka bardzo fajna data :-D znajoma lada moment od tygodnia może urodzić to też mówiłam żeby do dzisiaj się wstrzymała to fajna data będzie ciekawe czy dzisiaj urodzi :-D

Ale mnie jakoś źle ukula i teraz boli :-( oczywiście 100zł wydane :-/ bez sensu ze wszystkich badań NFZ nie refunduje ale co zrobić... Młodej tez przy okazji krew pobrali ale była masakra :-o w 3 musiałysmy ja trzymać :-/

reklama
Do góry