reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mama blogerka ja z czysym sumieniem polecam lodowki Samsunga G-series mamy nasza 4 lata sprawuje sie swietnie, latwa w utrzymaniu i solidnie wykonana a przedewszystkim bardzo pakowna.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Pralkę mamy Beko. Bałam się ją kupić bo niby takie awaryjne. Ale facet w sklepie powiedział mi, że bardzo rzadko zdarzają się reklamacje. Chodzi na razie od 1,5 roku i dobrze się spisuje. Myślałam wcześniej o Eco bubble ale strasznie hałasuje ta pralka.
Lodówkę mamy z Whirlpoola 180 cm. Dużo czytałam opinii w necie zanim cokolwiek kupiliśmy, rozmawialiśmy z ludźmi w sklepach...ale i tak moja kuzynka pracująca w serwisie takich sprzętów powiedziała, że robią go teraz tak by się w miarę szybko popsuł by kupić nowy. I zaznaczyła, że im mniej elektroniki tym lepiej. Np. wyświetlaczy ledowych.

McPearl mi sie marzy eco bubble do nowego domku taka z wsade. 8kg :D a mowisz ze bardzo halasuje? Pralke mam electroluxa bardzo polecana w necie i przez sprzeawcow a szajs jakich malo nam sie trafil

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Żelka, bardzo mi się marzyła Eco bubble ale poczytałam sobie, obejrzałam filmiki w necie i w końcu odpuściłam. Z resztą chyba nawet kuzynka mi ją odradzała jak dobrze pamiętam.

Witam piątkowo :-)
Ja pralkę mam trzeci rok Samsunga-6 kg wsadu,nie narzekam,natomiast odradzam lodówki Elektrolux,cały zeszły rok mi mroziła (nowa) zamiast chłodzić,2 naprawy i w lutym nareszcie dali nam nową,taką samą ( fajnie bo gwarancja od nowa na 2 lata),ta działa bez zarzutu,ale facet z serwisu mówił,że one się psują na potęge

Pralkę mamy Amicę, działa już dobrych kilka lat bez zarzutu. Lodówka już tu była (wynajmowane mieszkanko) Whirpool, duża, dość pakowna, działa dobrze, ale bardzo często zatyka się odpływ wody... :baffled: i cała woda się gromadzi, bleee

Ja myślałam o lodówce Indesit,beko lub samsung
Za dużo czasu na myślenie nie mam bo musze ja dziś kupić
Mamy tylko górna granice cenowa max 2000 zl

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hey, nie czytałam Was pd wczoraj od godziny 13 i 18 stron musiałam nadrabiać.

Gabi mój tak samo jak Twój nie chce sexu z dzieckiem w środku. Zawsze opowiada ten kawał jak to dziecko po porodzie uderza ojca w czoło i pyta się czy dobrze to tak :)

Mamablogerka ja od 7 lat mam pralkę Gorenje i nic się z nią nie dzieje. Niestety ja mam drogi model bo dawaliśmy prawie 3000. Lodówkę mam Whirlpool i jestem bardzo zadowolona. Jakbym miała kupić w Twoim przedziale cenowym to samsung lub lg bo dobre rzeczy robią

Ostatnia edycja:
Do góry