reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My lodówkę kupiliśmy niedawno LG także nie mogę na razie nic specjalnego o niej powiedzieć. Pralkę też mamy niedawno Whirlpool, jak na razie nic jej nie dolega. Ale poprzednią mieliśmy Mastercook. Masakra. Przez pięć lat psuła się non stop, a na koniec całkiem zdechła. Z tym, że my musimy mieć małą pralkę, ładowaną od góry więc, jak kupowaliśmy tego Mastercooka, to nie było zbyt wielkiego wyboru, był jeszcze Bosch trzy razy droższy, a my młodzi byliśmy bez kasy. Teraz wybór tych pralek ogromny, a i ceny poszły w dół.

reklama
No niestety u nas innej się nie wciśnie. Mamy specjalnie zaprojektowaną łazienkę pod taką właśnie pralkę;) To nie był nasz pomysł, ale już przywykliśmy;)

Witam z rana, jestem w stresie na 11.15 mam gina wiec juz cała latam z,nerwów chyba z buta pójdę bo na auto zbyt się trzęsę :p

gosiane ja na początku jadłam i jadłam ale ostatnio mi minęło i jem normalnie i regularnie jak wcześniej, i teraz czuję że chudne bo żebra mi zaczynają wystawać a nogi patyczki mój T ostatnio jak mnie zobaczył w szortach przestraszył się i powiedział ze wyglądam jakbym była chora :(

Mama blogerka ja z,Ola się nacierpialam za wszystkie ciężarne, wszystkie książkowe objawy a teraz tylko trochę mnie mdli i zmęczona jestem a no i od dziś rano wiem ze koniec spania bez stanika sportowego bo ból okrutny :/

agus euforia odeszla od nas cala i zdrowa bo wracała do norge i tam ma jakieś inne forum a Filipiamama ostatnio pisała chyba na wakacje lecą :)

Filipiamama ja mam też już bardzo duży brzuch ludzie na ulicy (znajomi którzy nie wiedzą) zagaduja ze gratuluję ze piękny brzuszek i wszyscy galy wyzwalają jak mowie ze to początek 3viego miesiąca :)

Nulini a zimne okłady robiłaś małej? Mi zawsze pomaga

Ja mam pralkę Whirlpool ale u nas chodzi w kółko bez przerwy, milion domowych rzeczy (księżniczka ola brudzi się jak szalona) plus susharniane koszule, zapaski, oshiborki i tylko chodzi i chodzi ciągle coś do wymiany ale serwis Whirlpool kozak wszystko nam ogarniaja przyjeżdżają naprawiają i git a wszystko na gwarancji :)

bada m. Właśnie ostatnio czytałam artykuł ze te nowe sprzęty działają tylko na czas gwarancji potem się pierdzieli wszystko
W kuchni sprzęt siemens kuchenka, piekarnik pod zabudowę, a lodówka i zmywarka Whirlpool kozak :)

Filipiamama tez mamy od gory otwierana .. i tez tylko ze wzgledu na gabaryty wzielismy. Bo lazienka malutka

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Rozumiem Cię doskonale,ja kupując pierwszą pralkę wynajmowałam mieszkanie i też taką musiałam kupić :tak:

Doggi,Gochson ​kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam w piekny I sloneczny piatek 13-tego. Doggi, napewno bedzie dobrze, trzymam kciuki I daj znac jak poszlo.
Dziewczyny, mi wydaje sie ze mdlosci minely, ale mam straszne wzdecia. Czasami az mnie skreca z bolu I wspolczuje mojemu nezowi tych odglosow, ktore slyszy z kibelka :) te wzdecia powoduja ze brzuch wydaje mi sie wieksxy niz jest, taki spiczasty sie zrobil. Chyba poprosze rodzicow zeby mi espumisan przyslali bo mnie rozerwie :(

gosiane, nie wiem, czy nie zwymiotowała Nurofenu...

Mama Blogerka, uuu :-( Sprzęty to wiedzą, kiedy padać... Paracetamol mogę dać dopiero o 12... Ze sprzętem nie pomogę, bo nie mam swoich :-p

Żelka, kąpiel jej zrobiłam, ale chłodną, nie zimną, teraz lata w samych majtkach...

McPearl, ja też jestem mobilna, ale ze mnie panikara i zdecydowanie wolę, jak mąż jest obok i możemy razem podejmować decyzje :-(

Doggi, POWODZENIA NA WIZYCIE!!!

Indi, no nie, nie musiałaś mi uświadamiać, że dziś piątek 13go :-)

No i nie wiem, co myśleć, po akcji z wymiotami cisza zupełna, wypiła herbatkę i nic.
Kupa twarda.
Temperatura niby się utrzymuje w okolicach 38, ale Młoda rozrabia, wścieka się, biega, bawi, śpiewa, tańczy, kompletnie nie wygląda na chorą
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

Mam nadzieję, że to tak, jak moja babcia powiedziała - coś jej się w brzuszku zakręciło jednorazowo...

reklama
Ja myślę ogólnie o pralce z suszarką bo nie mam gdzie suszyć.

Nie dość że dziś.pechowy piątek 13-ego to nici z romantycznej kolacji na Rocznicę ślubu :-(
Kto wie czy.lodówkę można poziomo przewozić?

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Do góry