reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa, ja dyskoteki uwielbiam, ale niestety (dla innych) jestem typem osoby, która naprawdę dobrze bawi się dopiero po alkoholu, na trzeźwo kompletnie nie umiem się wczuć, a po wypiciu wszystko mi jedno :-D

femme fatal, korzystaj z Sunrise! Ja chciałam iść na imprezę przed zajściem w ciążę, ale ciągle coś nie pasowało którejś koleżance i taka zła byłam, że w końcu nie pójdę i później całą ciążę będzie mnie nosić, ale na koncercie się mega wybawiłam, więc jestem zaspokojona :-D

Doggi, u mnie niestety długie prysznice nie wchodzą w grę, bo później rachunek za wodę boleśnie sprowadza na ziemię... Za to skorzystam za tydzień, jedziemy do znajomych na weekend, oni w bloku mają wodę w czynszu :-D:-D:-D

Mąż mi pojechał po kebabka, no anioł :-D
Chociaż nie zrobił tego bezinteresownie, cwaniak, zażyczył sobie "nagrody" po powrocie...

nulini ja myślę, że taka nagroda i Tobie się spodoba ;) ja zawsze wieczorami mam zgagi. jakoś koło 19 zaczyna mnie mdlić i nie mam na nic ochoty, w dzień za to wieloryba bym zjadła i dalej bym była głodna. na szczęście nie wymiotuję, tylko to uczucie nasycenia mnie dobija do szału, czuje jakbym nie wiadomo co zjadła i Bóg jeden wie ile ważyła

Nulini jeśli to nagroda o jakiej myślę, to chyba gra warta świeczki bo to nagroda dla dwojga :)
Co do wody to u nas małe rachunki bo mieszkamy w domu ja, mąż, jego braciak i Olis no i wszyscy codziennie prysznice (chłopacy 2 razy do trzech dziennie bo im wiecznie za gorąco) i płacimy 95 zł w porywach do 99 plus pralka 3razy dziennie, i zmywarka codziennie wiec wydaje mi się ze małe te nasze rachunki ;)

agulqa_b to ja z Olą miałam zgage chyba od samego zagniezdzenia do samego porodu a z,wiekiem ciąży tylko się pogarszalo od rana do rana rennie miałam wiecznie przy sobie żyć się nie dało teraz o dziwo tylko mnie lekko mdli ale najczęściej jak za długo nie pije to mnie zaczyna mdlic

Byłam na 40 minutowym szybkim spacerze,bo siedząc przed lapkiem do stycznia dobije do 100 ,chyba :rofl2:
Chłopcy wykompani,dziś mycie włosów,a że Mikołaj ma długie włosy to m nie chce ich myć :-D
U nas woda droga 9,6 za kubik,a my nie oszczędzamy i płacimy średnio 130-150 zł za miesiąc za 4 osobową rodzinę i psa:rofl2:

Ostatnia edycja:
Femme fatal my tez chcemy kiedys na Tomorrowland jechac :-D
Agulqua wiem co przezywasz bo ja mam podobnie,tak jak 2 tyg temu narzekalam,ze nie mam zadnych objawow,tak teraz mdli mnie coraz czesciej,tez szczegolnie wieczorami,ale tez przy jezdzie samochodem...zrobilam sie tez wrazliwsza na zapachy i nie moge polazic dluzej po sklepie i zrobic na spokojnie zakupow spozywczych bo mnie mdli i odrzuca :-( wlasnie jakis sasiad cos smazy,blee...

Niestety nie mamy wanny wiec zostaje prysznic. Tylko dzieci mogą się pomoczyc w brodziku :D
U rodziców za to, jak juz jestem raz na czas, mogę poszaleć. Woda za darmo, bo własną studnia, chyba ze akurat susza, to trzeba oszczędzać.

Mezus czeka na mecz, a ja popijam zimna cole.

gabi jesli chodzi o zapachy to od samego poczatku mnie draznia. i to doslownie wszystko. nikt nic nie czuje a ja 10min na przod wiem ze cos zaczyna smierdziec ;) odrzucaja mnie tez jajka, ktore moglam pochlaniac wrecz przed ciaza :) odpukac nie wymiotuje i mam nadzieje ze juz nie bede :)

Agulqa no ja do zeszlego tyg wiekszych objawow niet a teraz coraz gorsze ;-) matko smazy dalej...a moj L nic nie czuje ;-)
Ide zrobic salatke owocowa na jutro do pracy :-)

reklama
Mnie zapachy.strasznie.drażnią. Użyłam teraz.cała.lodówkę bo.mi.smierdzialo. To.u nas za półtora miesiąca za 7 osób w domu przychodzi rachunek około 450 zł razem ze.ściekami.i.matka się wydziera że za.dużo.wody bierzemy

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Do góry