reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Bada dzięki za wyrażenie zdania hehe ;-) ja nawet nie chciałam pisać że o tym myślałam bo myślałam że mnie zjecie haha :-D zobaczę co gin powie no i jak w ogóle będę się czuła ptzedewszystkim ;-)

U mnie ma kto zostać i mama i teściowa chętne ;-) przynajmniej do Niny :p u mojej mamy to raz w miesiącu musi spać i to nie ja proszę tylko mama bo jej tęskno :-D

Koleżanki pracują albo wyniosły się do innego.miasta. Dwie przyjaciółki dopiero co.urodziły,jedna 3 tyg temu a.druga.tydzień...jakoś daje rade
Od września mała do przedszkola idzie,Będzie latwiej

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Femme ja bym jechała. Z Jaskiem w ciazy sie nachodzilam na imprezy, no dopoki nie bylam meeega wielorybem

Mama blogerka kurcze to kicha ze nie masz pomocy za bardzo :-/ u nas bunt zaczal sie jak mial 1,5 roku i dalej trwa. Krzyki, placze, tupanie nogami, bicie nas no wszystko co sie da. Tez ignorujemy albo wysylamy go do jego pokoju do czasu az sie uspokoi. Jednym slowem lekko nie jest :-) oczywiście pyskowanie tez jest :p mam nadzieje ze do stycznia troche sie uspokoi bo na razie to jak nakręcony...

Nareszcie przebrnęłam :)

femme- a niby czemu nie powinnaś??? Ja gdybym nie musiała leżeć to bym na Woodstock pojechała, przecież nie musze pchać się pod samą scenę, no ale u mnie nie ma szans:-(

U nas abstynencja we wszystkich ciążach, mój mąż mówi, że ma "patent", po prostu jakoś się przeprogramowuje, bo wie, że nie można "przytulanek", jakoś dajemy radę.
W pierwsze ciąży lekko pękłam, w drugiej nic, więc nie było źle.

Ja wychodzę przynajmniej dwa razy do roku bez dzieci, a poza tym raz do roku wyjeżdżam na trzy dni tylko z kolezankami, albo wycieczką z pracy i wtedy mąż zostaje z dziećmi i świetnie im idzie. Jeśli babcie chcą się opiekować... to czemu nie??:-p

mamablogerka- noż kurczę trafia mnie jak tak czytam o Twoich problemach, że też nie ma jak Ci pomóc:-(

Dziewczyny, śliczne są Wasze dzieci ale czy mogłybyście je wklejać w ten wątek ze zdjęciami?? Ładnie proszę:-):-):-)

doggi masz berneńczyka? uwielbiam te psy! też kiedyś miałam, niestety trochę chorowała i padła na zawał serca :( bardzo miło ją wspominam, kochane rodzinne. tylko duże troszkę ;)

femme jeśli tak z mężem lubicie te imprezy i jest to coś 'waszego' to może warto jechaać? tylko na brzuszek uważaj by nikt gdzieś nie szturchnął itp :)

Oj Dziewczyny,przyzwyczaiłam się i daje rade. Wierzę że Domi uspokoi się jak pójdzie do przedszkola.

A na moich Rodzicach to się odbije... Jak będą kiedyś czegoś potrzebować niech do.mojej siostry.ida

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Mamablogerka jej współczuję :-/ przykre jak nie można liczyć na najbliższą rodzinę :-(

Nina to anioł zawsze był pięknie spala sama się sobą zajmowała nie chorowała ciążę tez miałam super a teraz już od ciąży się zaczyna aż się boje co to za diabelek będzie mały da mi pewnie popalić za dwoje :-D:-D

reklama
Do góry