reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
318015_581858245174830_827337036_n.jpg

To moja Domi jak miała 3 tyg

Załączniki

• 318015_581858245174830_827337036_n.jpg
    318015_581858245174830_827337036_n.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 34
mama blogerka - to rzeczywiście masz nieciekawie.
Mój Mąż znika z domu na szczęście tylko od poniedziałku do piątku od 7 do 17, do niedawna weekendy spędzał na uczelni. Teraz weekendy mamy dla siebie więc jest lżej. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale moje dziecko też nie posiedzi ani sekundy samo - nigdy nie interesował się żadnymi zabawkami (jedynie sorterem gdy ja siedziałam obok).
By wziąć szybki prysznic - daję mu paczkę tamponów do zabawy (wsadza je sobie do buzi i jest super). Gdy obieram ziemniaki - on ma swój garnek z wodą, plastikowy nóz i obiera ze mną - oczywiście wszystko jest wtedy mokre. I tak jakoś musimy sobie radzić.
U nie na wrzaski podziałało olewanie Młodego - on się drze gdy coś robię, jęczy i wyciąga ręce, kładzie się na ziemi a ja nie zwracam uwagi i dalej robię swoje. Po kilku dniach zauważył, że nie robi na mnie wrażenia i ustępuje.

bada - tak jak na liście, w poniedziałek 16 czerwca :)

Ostatnia edycja:
Ja jak nie zwracam uwagi na Domi to leci dziadek lub babcia (tylko rano i wieczorem) i zabierają na 10 minut wnusie to dziecko nerwicy dostanie jak będzię tak płakać

Olis jak ma miesiąc :) niedługo kolejny taki mały berbec będzie :)

A to berbeć teraz :)

Załączniki

• 1402593564214.jpg
    1402593564214.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 1402593711773.jpg
    1402593711773.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Doggi - słodziutka i od samego początku modnisia :D Fajnie się patrzy na dzieci po porodzie i teraz jak się zmieniły :) U mojego tylko oczy wciąż takie same - od początku miał brązowe, a nie jak większość dzieci niebieskie :)

Do góry