reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini no jak to tylko brak snu to wiele nie poradzi, ale takie osłabienia to ja bym sprawdziła bo może da się temu zaradzić ;-) morfo, tarczyca, jak ok to trzeba jakoś żyć :-D meliske i kawe zapijając:confused2:

reklama
Dziewczyny ja tez Was rozumie, też parę razy się zdążyło, ze młoda w.nocy się obudziła, zjadła, kupsko i przez 2.h gadała i ryja mi wykręcała czy włosy szarpała a potem człowiek ma cały zrabany dzień i na wszystkich warczy i ma zły humor. Mi się marzy aby juz skończyła rok i zacząła sama chodzić, przesypiac noce i miała wszystkie żeb:: p

Megami czy mogę zapytać w której dzielnicy mieszkasz i jak co się kryje pod literkami przy imionach Twoich córek?:D

Emilchen a czemu tak mało obiadku je Twój synek? No i kiedy chodzi spać? Jak czytasz mi po ponad miesiącu udało się zejść z północy na 20:) i może niepotrzebnie bo mam zaduzo czasu i siły na inne rzeczy a teraz zastanawiam się czy nie jestem w kolejnej ciąży ......haha...:|

Megami, ja roilam niedawno wyniki I jestem zdrowa jak kon. To poprostu niewyspanie. Jedni znosza brak snu lepiej inni gorzej.

Mysza, to pomysl sobie, ze moze byc tak, ze mala ledwo troche od ziemi odrosnie a tu bach, nastepne :)

A co tam dedukujesz? :-D Ty z której?
I dawaj no wynik, bo my tu w stresie :-D

Ostatnia edycja:
Mysza, no nie rób se jaj, bo ja tu ciągle stronę odświeżam w oczekiwaniu na wynik! Dymaj do apteki, bo niewiedza niczego nie zmieni...

J jak Joanna, A jak Aniela i M jak Marek :-D

reklama
Do góry