reklama
Dziewczyny ja tez Was rozumie, też parę razy się zdążyło, ze młoda w.nocy się obudziła, zjadła, kupsko i przez 2.h gadała i ryja mi wykręcała czy włosy szarpała a potem człowiek ma cały zrabany dzień i na wszystkich warczy i ma zły humor. Mi się marzy aby juz skończyła rok i zacząła sama chodzić, przesypiac noce i miała wszystkie żeb:: p
Megami czy mogę zapytać w której dzielnicy mieszkasz i jak co się kryje pod literkami przy imionach Twoich córek?
Emilchen a czemu tak mało obiadku je Twój synek? No i kiedy chodzi spać? Jak czytasz mi po ponad miesiącu udało się zejść z północy na 20 i może niepotrzebnie bo mam zaduzo czasu i siły na inne rzeczy a teraz zastanawiam się czy nie jestem w kolejnej ciąży ......haha...:|
Megami czy mogę zapytać w której dzielnicy mieszkasz i jak co się kryje pod literkami przy imionach Twoich córek?
Emilchen a czemu tak mało obiadku je Twój synek? No i kiedy chodzi spać? Jak czytasz mi po ponad miesiącu udało się zejść z północy na 20 i może niepotrzebnie bo mam zaduzo czasu i siły na inne rzeczy a teraz zastanawiam się czy nie jestem w kolejnej ciąży ......haha...:|
Megami, ja roilam niedawno wyniki I jestem zdrowa jak kon. To poprostu niewyspanie. Jedni znosza brak snu lepiej inni gorzej.
Mysza, to pomysl sobie, ze moze byc tak, ze mala ledwo troche od ziemi odrosnie a tu bach, nastepne
Mysza, to pomysl sobie, ze moze byc tak, ze mala ledwo troche od ziemi odrosnie a tu bach, nastepne
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mysza, Ty nie bajeruj tylko dawaj wynik testu!!!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mysza, no nie rób se jaj, bo ja tu ciągle stronę odświeżam w oczekiwaniu na wynik! Dymaj do apteki, bo niewiedza niczego nie zmieni...
J jak Joanna, A jak Aniela i M jak Marek
J jak Joanna, A jak Aniela i M jak Marek
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A co tu tajniaczyć, takie piękne imiona, to trzeba się chwalić wszem i wobec!!!