Mommy, ja niestety mam bardzo lekki sen I jak juz sie przebudze to potem nie Moge zasnac. Jedna pobudke jakos przezywalam, ale tych kilka + Darcie bardzo mnie mecza I kiepsko mi sie funkcjonuje w ciagu dnia, mam problemy z koncentracja, ciagle jestem zmeczona I spiaca. Mam nadzieje, ze jakos uda sie go jakos ogarnac.
reklama
Hehehe no faktycznie skupił się na rozwoju mowy chyba
Ale od wczoraj pełza do przodu, więc jest postęp na razie nogi średnio pracują, raczej ciągnie na rączkach resztę, no ale trening czyni mistrza :-) najlepiej na motywację działają laczki tatusia i mysz komputerowa
Mysza kciuki, żeby było po waszej myśli u nas mógłby za rok być pozytywny test ;-)
Ale od wczoraj pełza do przodu, więc jest postęp na razie nogi średnio pracują, raczej ciągnie na rączkach resztę, no ale trening czyni mistrza :-) najlepiej na motywację działają laczki tatusia i mysz komputerowa
Mysza kciuki, żeby było po waszej myśli u nas mógłby za rok być pozytywny test ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Po kilku praktycznie nieprzespanych nockach wyszlo zneczenie materialu i zaczelam przysypiac za kierownica, wiec juz chyba czas zapukac do fachowca, bo na dluzsza mete tak sie nie da.
Żartujesz sobie???
Ja tak mam od 8 miesięcy DZIEŃ W DZIEŃ!
Nie przespałam ANI JEDNEJ nocy od 8 miesięcy, zdarzają się noce z pobudką co 45 minut z płaczem, krzykiem, później godzinę nie śpi i tak w kółko.
Też myślałam, że umrę po pierwszym miesiącu, a tu pociągnęłam aż 8
I niestety też coraz częściej muszę się w trakcie jazdy zatrzymywać na poboczu, bo tak mi się w głowie kręci, że na oczy nie widzę
Więc zapewniam, że DA SIĘ na dłuższą metę...
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Mysza daj znać jak po teście!
Indi ciekawa jestem co w tej klinice poradzą Bosz mój też co chwilę się budzi...
Emilchen najważniejsze, że sobie radzi i kombinuje :-):-)
Dziewczyny a Wy to może jakieś badania zróbcie, bo to niebezpieczne!
Indi ciekawa jestem co w tej klinice poradzą Bosz mój też co chwilę się budzi...
Emilchen najważniejsze, że sobie radzi i kombinuje :-):-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
I co mi na badaniach wyjdzie? "Chroniczny brak snu"?
Liczę po cichu, że w przyszły weekend się wyśpię, chociaż śmieją się ze mnie, że pewnie mimo woli będę się budzić, z przyzwyczajenia
A my od wczoraj eksmitujemy Młodego do łóżeczka.
Do tej pory codziennie spał z nami, ale przez to wszyscy budziliśmy się jeszcze częściej, bo on strasznie się wierci i kopie
W nocy oczywiście milion pobudek, płacz, ale nie ugięłam się i nie wzięłam do nas...
bada m.
Fanka BB :)
Miłego dnia
Ja też chodzę permanentnie nie wyspana, ostatnia przespana noc to 30/31 grudnia
A Gniewko jest pierwszym naszym dzieckiem śpiącym w łóżeczku (od ukończenia 2-3 miesięcy,bo nie pamiętam dokładnie )
Życze pomyślnych testów i duuużoo snu (dla mnie też)
Ja też chodzę permanentnie nie wyspana, ostatnia przespana noc to 30/31 grudnia
A Gniewko jest pierwszym naszym dzieckiem śpiącym w łóżeczku (od ukończenia 2-3 miesięcy,bo nie pamiętam dokładnie )
Życze pomyślnych testów i duuużoo snu (dla mnie też)
Nulini, nie chodzi mi o to, ze mnie szlag trafi nagle z niewyspania, tylko o to, ze chce zyc jakos lepiej. Sorry, ale nie mam zamiaru bac Sue jezdzic autem z obawy, ze zaslabne I spowoduje wypadek. Nie wiem, co tam powiedza, ale skoro cos takiego istnieje I bardzo duzo ludzi chce z tego skorzystac, to chyba warto sprobowac.
Dzień dobry, ja natomiast póki co znalazłam złoty środek. Dziecko idzie spać koło 20 w swoim pokoiku i tak śpi do około północy czasem dłużej, budzi się i kweczy, wtedy ja lecę po nią, przytulam w swoim łóżku i śpi natychmiast dalej, wtedy mąż idzie po łóżeczko bo mamy na kółkach i mi je przywozi a on idzie spać tam, gdzie dziecko. Jak młoda odkładam w łóżko obok siebie do śpi, dziś do 7 rano, a jak ja do łóżeczka daje, to ze dwa razy będzie mi się budzić.wiem, ze to długo nie potrwa, bo znów przyjdzie czas na ząbki...
Okresu i jego oznak nadal brak, dziś test dam znać....
Okresu i jego oznak nadal brak, dziś test dam znać....
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada, my spaliśmy z Młodym, bo było nam wygodniej tak, niż co 5 minut do niego wstawać, ale skoro i tak i tak nie śpi, to niech spada do siebie, a my chociaż możemy się wygodnie rozłożyć
Indi, ale ja doskonale rozumiem, o co Ci chodzi, po prostu jestem już tak strasznie przewrażliwiona na tym punkcie, że jak ktoś zaczyna marudzić, że mu dziecko 2 noce nie śpi, to mnie kur.wa krew zalewa i szlag trafia, bo naprawdę chętnie bym się zamieniła!
Jeszcze żeby to było pobudka-piciu-śpi, to spoko, ale on godzinę gada, kręci się, kopie, więc de facto cała noc nieprzespana
Indi, ale ja doskonale rozumiem, o co Ci chodzi, po prostu jestem już tak strasznie przewrażliwiona na tym punkcie, że jak ktoś zaczyna marudzić, że mu dziecko 2 noce nie śpi, to mnie kur.wa krew zalewa i szlag trafia, bo naprawdę chętnie bym się zamieniła!
Jeszcze żeby to było pobudka-piciu-śpi, to spoko, ale on godzinę gada, kręci się, kopie, więc de facto cała noc nieprzespana
reklama