reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mysza, ja bym nie mogła żyć w nieświadomości, zeżarłyby mnie nerwy Dlatego kalendarzyk to nie dla mnie, za duże ryzyko i za dużo czynników zaburzających...
Ale więcej dzieci też nie chcę mieć, nie wiem, co bym zrobiła, gdybym wpadła :-(
Ale więcej dzieci też nie chcę mieć, nie wiem, co bym zrobiła, gdybym wpadła :-(
bada m.
Fanka BB :)
Nulini wychowała byś jak swoje
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Indi, ja bym rozważała rzucenie się pod Pendolino :-( Boże, na samą myśl o wpadce mam ciary!!! Nie przeżyłabym tego
MommyTigger
Ja tam ciężko zaciążam Ale wiecie, ogólnie to prawie pół roku plamiłam i brzuch mnie po włożeniu tej wkładki bolał ale już jest luz.Okres mialam od porodu raz i raz plamienie-jakież to szczęście. Zwariowałabym jakbym co miesiąc miesiączkę miała
Mamy dziś 8 mies i mały zaczął sam siadać - dwie gleby były ale spoko
Nocki - śpi jak stary, ok 19:30 -20:00 je kolacje 7:20-7:50 śniadanie. Na obiad próbuję mu dawać jedzonko,raz sama gotuję ,raz daję słoiczki. Ostatnio zrobilam buraczki z ziemniakami, jablkiem i wołowiną to wcinał aż się uszy trzęsły albo zupę kooperkową z hippa a na podwieczorek deserki owocowy duet z hippa je z tym nie ma problemu.
Na basen chodzimy,jest fajnie. W niedziele byliśmy na 1 dłuższym wyjeżdzie poza miasto
Ja pindole nie wierze moje dziecko usypia na brzuchu
Mamy dziś 8 mies i mały zaczął sam siadać - dwie gleby były ale spoko
Nocki - śpi jak stary, ok 19:30 -20:00 je kolacje 7:20-7:50 śniadanie. Na obiad próbuję mu dawać jedzonko,raz sama gotuję ,raz daję słoiczki. Ostatnio zrobilam buraczki z ziemniakami, jablkiem i wołowiną to wcinał aż się uszy trzęsły albo zupę kooperkową z hippa a na podwieczorek deserki owocowy duet z hippa je z tym nie ma problemu.
Na basen chodzimy,jest fajnie. W niedziele byliśmy na 1 dłuższym wyjeżdzie poza miasto
Ja pindole nie wierze moje dziecko usypia na brzuchu
Ostatnia edycja:
Mommy, to Ty mozesz czuc, ze zyjesz. Moj sie ostatnio budzi co chwile I nie chce spac. Dostalismy skierowanie do baby sleep clinic, bo ostatnio prawie mialam wypadek. Po kilku praktycznie nieprzespanych nockach wyszlo zneczenie materialu i zaczelam przysypiac za kierownica, wiec juz chyba czas zapukac do fachowca, bo na dluzsza mete tak sie nie da.
reklama
MommyTigger
Indi no zgrzeszyłabym gdybym narzekała na nocki-ale jeszcze małego do niego do łóżka nie przniesliśmy więc wszystko przedemną. Wiesz przed 20 jest w łóżku ale raz walczy 2h z uśnięciem bo ma siły na zabawy a innym razem od razu pada i śpi. W dzień śpi 9-10/11, na spacerze kimnie i ok 17:30 - choć ta drzemka nieraz wypada.
Nieciekawie jak już taka zmęczona jesteś
Nieciekawie jak już taka zmęczona jesteś