reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
IMG_0196.jpg A to moja córcia. 3 dzień życia (datownik był źle ustawiony). Następnego dnia trafiliśmy na patologię noworodka z silną żółtaczką, którą widać na zdjęciu.

A włosy miała i ma, bo jej się nie wytarły:-)

Załączniki

• IMG_0196.jpg
    IMG_0196.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 35
nieobecna87 mały był prześliczny :D a jakie włoski :)

femme fatal misiaczek przesłodki :)

kurcze dziewczyny myślałam, że po porodzie jak wszystko sie zagoi to jest ok. nie wiedziałam, że są takie przeboje, aż zaczęłam się bać jak to będzie u mnie

tasia mina młodej wygrywa :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tasia - jaki banan na twarzy :D

mój też został kudłacz - włosy ma grube i dużo, już 2 razy byłam z nim u fryzjera. ostatnim razem zgoliłam go maszynką na 12mm :D teraz wygląda jak kibol albo recydywista ;)

agulqa - jak będziesz miała cesarkę to problem z głowy ;)

same włochacze :-D u nas na szczęście wszystko było ok ale po dwóch latach wyszła bardzo duża wada wzroku bo +11 do tego niedowidzenie duże obecnie mamy +10 i 50% widzi na jedno oko na drugie 60% ...ale radzi sobie ;-) najważniejsze żeby tego cholernego niedowidzenia się pozbyć bo to okulary już nie redukują :dry: a może w przyszłości medycyna pójdzie do przodu będzie można całkiem wadę usunąć

właśnie sama nie wiem co lepsze jest :D koleżanka miała cc i mówi, że dochodziła do siebie dwa tygodnie. szwy ciągnęły i ogólne osłabienie organizmu. niektóre kobiety wręcz kupują cc, zaś inne boją się cholernie. ja wychodzę z założenia, że wszystko mi jedno jak. byle bobas urodził się silny i zdrowy :)

Dziewczyny a czy ktorakolwiek ma tak,ze to facet nie chce seksu??? Niestety ja tak mam,powiedzial,ze o tym nie mysli i nie bedzie swojego dziecka "szturchal" ;-)

Co do gotowania i obiadow to my oboje jemy w pracy,tak jest wygodniej i lepiej dla mojej figury,bo jak probowalam jesc po powrocie do domu,tzn o 18-tej to w 2 mce przytylam 4 kg :-(
Ale jak juz gotujemy to robie to ja a moj w tym czasie sprzata :-)

reklama
Gabi, mój miał już dość przed porodem jak go męczyłam. Wtedy wyskakiwał z tekstami, że jak to tak, dziecko w środku... :laugh2:

Do góry